Angelina Jolie : O γάμος μου με τον Brad Pitt έχει προβλήματα

Λαμπερό ζευγάρι στα πρόθυρα… νευρικού κλονισμού!
Angelina Jolie : O γάμος μου με τον Brad Pitt έχει προβλήματα



Οι φήμες υπάρχουν από τον πρώτο μήνα (!) της σχέσης τους. Σήμερα, 11 χρόνια μετά και έξι παιδιά, η Angelina Jolie μίλησε στην Vogue και παραδέχτηκε αυτό που όλοι πιστεύαμε: Ο γάμος της με τον Brad Pitt βρίσκεται σε κρίση.

Το ζευγάρι συμπρωταγωνιστεί στην ταινία By The Sea, το οποίο σκηνοθετεί η Angelina, με το στόρι να είναι λίγο… προσωπικό: Ένα ζευγάρι που κάποτε ήταν ερωτευμένο βλέπει τον γάμο του να διαλύεται. Μια συνεργασία που σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» έγινε σαν θεραπεία του διάσημου ζευγαριού, σε μια προσπάθεια να σώσει τον γάμο του.

«Δεν είναι αυτοβιογραφικό. Εγώ και ο Brad έχουμε προβλήματα στον γάμο μας αλλά οι χαρακτήρες της ταινίας έχουν άλλου είδους θέματα. Σαν ηθοποιοί θέλαμε κάτι που είναι άγνωστο. Δεν ήταν και η πιο ασφαλής ιδέα αλλά τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά η Jolie στο περιοδικό, που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Η Angelina μίλησε και για την αφαίρεση των ωοθηκών της τον περασμένο Μάρτιο για προληπτικούς λόγους, ενώ δυο χρόνια νωρίτερα είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή: «Μακάρι και η μαμά μου (πέθανε το 2007 από καρκίνο) να είχε κάνει τις ίδιες επιλογές. Δεν είναι εύκολες επεμβάσεις».

Κάπως έτσι επιβεβαιώνονται και επίσημα οι φήμες πως οι Bradgelina δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες στον γάμο τους, ενώ ένα άλλο δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού περιοδικού πριν λίγες μέρες ανέφερε πως ο Brad Pitt έχει σχέση με την Sienna Miller!

Δείτε και την εκπληκτική φωτογράφιση που επιμελήθηκε η θρυλική Annie Leibowitz