Χρόνια Πολλά Ελένη! Πόσο άλλαξε μέσα σε 28 χρόνια στην TV

Πόσο έχει αλλάξει η Ελένη από το 1990 μέχρι σήμερα;



Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε σαν σήμερα στις 29 Οκτωβρίου 1969 και έχει καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Μέσα από τα 28 ολόκληρα χρόνια της πορείας της, την έχουμε δει να γελάει, να κλαίει, να ερωτεύεται, να χωρίζει, να παντρεύεται, να μένει έγκυος, να αλλάζει στυλ, να μεγαλώνει... Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, μεγαλώσαμε κι εμείς μαζί της όπως κι εκείνη. 

Ας κάνουμε όμως ένα flashback να θυμηθούμε πότε την είδαμε για πρώτη φορά στο γυαλί, ποια ήταν τα πιο σημαντικά της βήματα αλλά και πώς κατάφερε να καθιερωθεί ως η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης". 

Η παρθενική της εμφάνιση έγινε στο videoclip του Μιχάλη Ρακιντζή το 1990 στο τραγούδι "Προκαλείς". Ξεκίνησε την καριέρα της στο Mega Channel ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή "Κοκτέιλ" δίπλα στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και το Νίκο Διαμανταρίδη και έπειτα, επίσης ως συμπαρουσιάστρια, στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca στο ίδιο κανάλι στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου. Από το 1995, παρουσίαζε για 10 χρόνια τον "Πρωινό Καφέ" στον ΑΝΤ1, ενώ την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην κωμική τηλεοπτική σειρά "Πάτερ ημών" στο ίδιο κανάλι. Εκτός από την παρουσίαση του Πρωινού καφέ είχε αναλάβει και την παρουσίαση των Καλλιστείων του ΑΝΤ1 για δέκα χρόνια με υψηλά νούμερα τηλεθέασης κάθε χρονιά, ενώ έχει τιμηθεί πολλές φορές με το τηλεοπτικό βραβείο "Αγαπημένη παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής ζώνης". Το Σεπτέμβριο του 2005 αλλάζει τηλεοπτική στέγη και μεταφέρεται στον Alpha για να παρουσιάσει το πρωινό μαγκαζίνο "Καφές με την Ελένη" ενώ το Σεπτέμβριο του 2011, ο Alpha ανακοίνωσε τη μετακίνηση της εκπομπής της στην μεσημεριανή ζώνη η οποία μετονομάστηκε σε "Ελένη".

Ο πρώτος της γάμος ήταν το 1989 με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Μετά από ένα χρόνο, όμως, ήρθε το διαζύγιο. Ο Σταύρος Γαρδέρης ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα και στάθηκε στο πλευρό της. Έπειτα μπήκε στη ζωή της ο Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο παντρεύτηκε το 2001 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Άγγελο- Ιωάννη, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε happy end, με αποτέλεσμα στις 29 Ιανουαρίου 2010 να ανακοινώσουν από κοινού το διαζύγιό τους.

Στην ζωή της μπήκε ο επιχειρηματίας, Μάκης Παντζόπουλος, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Όπως και να ΄χει, η Ελένη είναι ευτυχισμένη μετά από εννιά χρόνια κοινής πορείας με τον επιχειρηματία, με τον οποίο απέκτησε και το τέταρτο παιδί της.

Ξανθιά και πληθωρική. Έτσι μάθαμε την Ελένη κι έτσι συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα. Ίσως αν δεν είχε κάνει τότε εκείνη την καθοριστική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της να αποχωριστεί το σκούρο καστανό, να μην είχε αυτήν την τεράστια επιτυχία.  Ωστόσο, στις (σπάνιες πλέον) επίσημες εμφανίσεις της, φροντίζει να είναι πάντα σικάτη!

Μπορείς να θυμηθείς στην gallery που ακολουθεί την πορεία της Ελένης, μέσα από ρετρό φωτογραφίες...

Δες ΕΔΩ πως ήταν η Μόνικα Μπελούτσι μικρή

Δες ΕΔΩ πως ήταν και πως έγινε η Δούκισσα Νομικού