Χαμός στη showbiz! Πώς αδυνάτισε η Μενεγάκη, πόσα έκλεισε ο Μητσοτάκης και ποια ατέλειά της μας έδειξε η Καμηλά;

Ήξερες ότι ο Μάνθος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν είναι πια γυναικάς;
Χαμός στη showbiz! Πώς αδυνάτισε η Μενεγάκη, πόσα έκλεισε ο Μητσοτάκης και ποια ατέλειά της μας έδειξε η Καμηλά;



Ούτε μια μέρα δεν περνάει χωρίς να γίνεται χαμός στην ελληνική showbiz! Ας δούμε πώς γίναμε σοφότεροι και σήμερα. 

Έτσι αδυνάτισε η Ελένη Μενεγάκη

Όπως διαβάσαμε στο ένθετο «Secret» ο Ματέο Παντζόπουλος ήταν το πρόσωπο που βοήθησε και παρότρυνε την Ελένη Μενεγάκη να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η ίδια επέλεξε τον αμερικάνικο τρόπο εκγύμνασης για να χάσει τα κιλά καθώς ξεκίνησε TRX, δηλαδή γυμναστική με ιμάντες, ενώ μετά το καλοκαίρι κάνει και Pilates μαζί με τον Ματέο. Παράλληλα, έκανε ειδική διατροφή υπό την επίβλεψη του Ηλία Σακκά. 

Ο Μητσοτάκης πλησιάζει τα 100!

Τα 97 του χρόνια έκλεισε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το γιόρτασε οικογενειακά στο σπίτι του και μας έκανε να γελάσουμε με την τούρτα που τον απεικόνιζε σαν τον Πανοραμίξ. «Πανοραμίξ, Μητσοτακίξ, Χρόνια Πολλά Παπίξ» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Σπανός υποκλίθηκε στο σεξ απίλ της Ναταλίας Γερμανού

Για το περιοδικό «Hello» φωτογραφήθηκαν η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Χρήστο Σπανό. Ο ηθοποιός, μάλιστα, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Είσαι σέξι Ναταλία Γερμανού. Τέλος!». 

Ο Παύλος Σταματόπουλος έφαγε τούμπα

Ορίστε και η φωτογραφία ανέβασε σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την εξής λεζάντα: «Γελάσαμε πολύ σήμερα, ειδικά με την τούμπα του Παύλου. Μπράβο, είστε πολύ ωραία παρέα φέτος!». Η αλήθεια είναι πως η τούμπα ήταν όντως επική και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το στιγμιότυπο από το βίντεο. 

Η Αλέκα Καμηλά έδειξε τις ατέλειές της

«Αυτό το κρύωμα με ταλαιπωρεί μέρες! Ό,τι φίλτρα και να βάλω ο κύκλος εκεί ...» έγραψε στο Instagram η Αλέκα Καμηλά δείχνοντας τους μαύρους κύκλους της. 

Ο Μάνθος δεν είναι πια γυναικάς

Μπορεί ο τηλεοπτικός Μάνθος του «Κωνσταντίνου και Ελένης» να άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα όμως ο Βασίλης Κούκουρας εδώ και κάποιο καιρό έχει σχέση με τη συνάδελφό του Βάνα Ραμπότα. Μπορεί να μην έχει μιλήσει ποτέ για τη σχέση σου όμως εξήγησε τους λόγους στο περιοδικό «You»: «Δεν το κρύβω, έχουμε φωτογραφηθεί με την Βάνα σε διάφορες κοινές μας εμφανίσεις. Δεν θέλω να το κοινοποιώ, επιθυμώ να το προστατεύσω. Μπορεί να είμαστε μαζί είκοσι χρόνια μπορεί και έναν μήνα, έχει σημασία;».

H Δέσποινα Καμπούρη το γλεντάει στη Βενετία 

Ανεβάζει non-stop φωτογραφίες στο Instagram και εμείς ζηλεύουμε. 

Δες ΕΔΩ το trailer της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Μπεκαατώρου.