Joe Manganiello – Sofia Vergara: Τι κάνει με το cash στο χέρι;

Το αγαπημένο ζευγάρι βγήκε ραντεβουδάκι.
Joe Manganiello – Sofia Vergara: Τι κάνει με το cash στο χέρι;



Η Sofia Vergara και ο καλλίγραμμος Joe Manganiello είναι το αγαπημένο μας ζευγάρι. Δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε σε κάθε τους έξοδο μιας και το σεξ απίλ τους ξεχειλίζει. 

Όπως μπορείς να δεις, ο Joe Manganiello είναι με τα χαρτονομίσματα στο χέρι καθώς ετοιμάζεται να πληρώσει τον παρκαδόρο και η Sofia τον κοιτάει σαν ερωτευμένη φορώντας το μαύρο see through της μπλουζάκι. 

Το ζευγάρι σύντομα θα παντρευτεί και σύμφωνα με το Ε! News, η τελετή θα γίνει στο Hotel Breakers στην Florida στις 22 Νοέμβριου, με το ζευγάρι να μοιράζει ήδη τα προσκλητήρια του γάμου. Είναι ακριβώς ένα χρόνο μαζί, ωστόσο αυτό δεν τους πτοεί να περάσουν στο επόμενο (μεγάλο) βήμα.

«Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ξανά δυο ανθρώπους τόσο ερωτευμένους. Ο τρόπος που μιλούν ο ένας στον άλλο, το άγγιγμα τους. Είναι πραγματικά απίστευτο», είχε δηλώσει φίλος του ζευγαριού στο E! News.

Η 43χρονη Vergara και ο 38χρονος Manganiello όπου σταθούν και όπου βρεθούν μιλούν για τον έρωτα τους και πλέον είναι θέμα χρόνου να ζήσουν μαζί και να ξεκινήσουν την δική τους οικογένεια.

Δες ΕΔΩ γιατί ο Joe Manganiello είναι ό,τι πιο σέξι υπάρχει στο Hollywood.