Sienna Miller : Είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Jolie – Pitt;

H Angelina ησύχασε τώρα;
Sienna Miller : Είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Jolie – Pitt;



Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ο Brad Pitt απατάει την Angelina Jolie με την Sienna Miller κάτι που γνωρίζει η Angelina Jolie. Η αλήθεια ωστόσο διαφέρει αρκετά…

Όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού In Touch, το οποίο ανέφερε πως ο Brad και η Sienna γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Lost City Of Z, όπου ο Pitt είναι παραγωγός, και από τότε είναι μαζί.

Η Βρετανίδα ωστόσο διέψευσε κάτι τέτοιο μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Sway in The Morning, ξεκαθαρίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει παράλληλη σχέση με τον Pitt αλλά δεν τον έχει δει περισσότερες από δυο φορές στη ζωή της: «Το περίφημο είναι πως αυτή η φήμη δεν έχει διαδοθεί πολύ. Η μόνη αλήθεια είναι πως ο Brad είναι ο παραγωγός της ταινίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι εξωφρενικά ψέματα. Τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου»!

Σύμφωνα με την φήμη η Angelina είχε καταλάβει πως κάτι… έτρεχε ανάμεσα στον σύζυγό της και την 33χρονη Sienna (πρώην του Jude Law) και για το λόγο αυτό του είχε απαγορεύσει να την βλέπει και να πηγαίνει στο πλατό της ταινίας!

ΟΚ, από την αρχή μας φάνηκε λίγο… τραβηγμένη η είδηση αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στ’αλήθεια στον πλανήτη Hollywood!

Εντάξει, Angie, ηρέμησε...