Oprah Winfrey : Κέρδισε 45 εκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα!

Άμα έχεις επιχειρηματικό μυαλό…
Oprah Winfrey : Κέρδισε 45 εκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα!



Η Oprah Winfrey παραμένει η ισχυρότερη γυναίκα στην αμερικανική TV. Όμως φαίνεται πως η γνωστή παρουσιάστρια έχει και άλλα ταλέντα καθώς αγόρασε μετοχές σε εταιρεία αδυνατίσματος, καταφέρνοντας να τις εκτινάξει σε μια μέρα βγάζοντας μυθικό κέρδος!

Η 61χρονη αγόρασε μετοχές της Weight Watchers, μιας εταιρείας που ασχολείται με το αδυνάτισμα παρέχοντας τον εξοπλισμό αλλά και ειδικά συμπληρώματα διατροφής. Η Oprah αποφάσισε να αγοράσει έναντι 43,2 εκατομμυρίων δολαρίων το 10% των μετοχών της φίρμας και η έμπνευση της αποδείχτηκε εξαιρετική!

Η μετοχή της εταιρείας σημείωσε αύξηση 105% μέσα σε μια μέρα, κάτι που σημαίνει πως τα 43,2 εκατομμύρια της Oprah έγιναν 45! Ναι, μέσα σε 24 ώρες…

Σύμφωνα με τους χρηματιστές ρόλο στην αύξηση της τιμής έπαιξε το γεγονός ότι η Winfrey επέτρεψε στην εταιρεία να χρησιμοποιήσει το όνομά της και την εικόνα της για να προωθήσει τα προγράμματα και τα προϊόντα της.

Η Winfrey αποτελεί το σύμβολο για κάθε γυναίκα που προσπαθεί να αδυνατίζει καθώς το 1992 είχε φτάσει να ζυγίζει περισσότερα από 120 κιλά ωστόσο μετά από έξι χρόνια κατάφερε να φτάσει στα 60!

H πορεία της μετοχής...

Εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση από την Oprah…

Διάβασε ΕΔΩ την ιστορία της Oprah! Πώς έγινε η βασίλισσα της αμερικανικής TV