Χαμός στην showbiz! H Mενεγάκη παντρεύτηκε, η Πλάκα έχασε 10 κιλά και ο σύντροφος της Kate Moss πίνει αίμα

Από πού να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε!
Χαμός στην showbiz! H Mενεγάκη παντρεύτηκε, η Πλάκα έχασε 10 κιλά και ο σύντροφος της Kate Moss πίνει αίμα



Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε με τον Μακή Παντζόπουλο, ο Πηνελόπη Πλάκα αδυνάτισε και άλλο (!) και το supermodel, Kate Moss, έχει σχέση με έναν wannabe βρικόλακα!

Και στα δικά μας, και στα δικά μας!

Τελικά η Ελένη και ο Μάκης παντρεύτηκαν; Για χιλιοστή φορά το ερώτημα μας απασχολεί ωστόσο βρέθηκε η απάντηση μέσω… σπόντας! Ο Δούκας Χατζηδούκας δεν κρατήθηκε και το… ξεφούρνισε, ωστόσο λίγο αργότερα πήγα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Άργησες Δούκα… Ελένη και Μάκη, να ζήσετε!

Πλάκα, πλάκα… μισή έμεινε!

Το γελάτε; Η Πηνελόπη Πλάκα αποκάλυψε πως έχασε 10 ολόκληρα κιλά! Από πού τις περίσσευαν δεν ξέρουμε, αλλά ανανεώθηκε η εμφάνισή της, κάτι που σχολιάστηκε στο Πρωινό ΑΝΤ1…

Πίσω και θα σου πιω το αίμα!

Αναφώνησε ο νέος σύντροφος της Kate Moss, Νικολάι Φον Μπίσμαρκ, και κατάφερε να την… ρίξει! Που πάει και τους βρίσκει πραγματικά, κανείς δεν ξέρει…

Κόντρα ήταν και πάει, κόντρα ήταν και πέταξε…

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Πλούταρχος δεν μιλιόντουσαν. Ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Πλούταρχος είναι πλέον φίλοι ξανά.  Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly: «Είναι αστεία όλα αυτά που λέγονται! Ο καθένας μας έχει την δική του ξεχωριστή πορεία στο τραγούδι. Δεν είμαστε ανταγωνιστές, είμαστε συναγωνιστές, με ένα ιδιαίτερο στυλ στο τραγούδι. Περιπατητές είμαστε στο τραγούδι και ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνουν τα χνάρια μας».

Yo-άννης Πάριος!

Το YO είναι επιφώνημα rapper. Ο Stavento είναι και αυτός ένας R n’ B καλλιτέχνης και κατάφερε να βάλει στο… κόλπο και τον Γιάννη Πάριο! Ναι, δεν είναι αστείο…

 

Μαρία η καλομαθημένη…

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε από κεντρική παρουσιάστρια, πανελίστρια, και μιλώντας στο περιοδικό Hello, εξομολογήθηκε πως καλόμαθε στα νούμερα τηλεθέασης. Τα καλά νούμερα βεβαίως-βεβαίως… «Στεναχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή, καθώς έχω υπάρξει καλομαθημένη στα νούμερα και συμμετείχα σε επιτυχημένες εκπομπές. Κατόπιν, ήρθε μια εκπομπή που σε τέσσερις μήνες κόπηκε. Ήταν ένα χρήσιμο, αυτό που λένε το ανεκτίμητο κέρδος της ήττας»!

Πήγε σε μάγισσες, σε καφετζούδες…

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια παραδοσιακή Ελληνίδα. Πιστεύει στο μάτι (όπως και οι κάτοικοι της Μόρντορ) και στο φλυτζάνι. Της το έχουν πει και αποκάλυψε την πρόβλεψη στο περιοδικό YOU: «Κάποια στιγμή με τις φίλες μου μας το έχουν πει. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να βλέπουν πίσω από τα γεγονότα, πίσω από τον χρόνο, να βλέπουν στο μέλλον… Ίσως και εγώ είμαι από αυτούς, γιατί έχω προβλέψει πολλά πράγματα που έχουν συμβεί στην ζωή μου, οπότε δεν μπορώ να μην πιστεύω σε αυτά».

Παραλίγο κυρία… Κοκοβίκου!

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς παντρεύτηκαν ωστόσο αποκάλυψαν πως λίγα λεπτά πριν το μυστήριο έριξαν και έναν καυγά για να μην χαθεί η μαγεία, όπως δήλωσαν στο περιοδικό People: «Προλάβαμε να τσακωθούμε κι εκεί! Η Νάντια δεν μπορούσε να σταματήσει από τα γέλια. Εγώ είχα στο μυαλό μου πως, όταν φτάσω στην εκκλησία, θα με συνοδέψουν τα αδέλφια μου, o Βασίλης και o Αποστόλης, μέχρι το γαμπρό. Μόλις κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και κάνω δύο βήματα, εμφανίζεται ο Δημήτρης. Εκείνη τη στιγμή τού λέω: “πήγαινε μέσα!” και μου απαντάει “από εδώ πρέπει να σε πάρω”. Εγώ επέμενα: “πήγαινε μέσα!”. Δεν πήγαινε και τσακωθήκαμε!».

Διάβασε ΕΔΩ για την μήνυση του Ουγγαρέζου στον Μάρκο Σεφερλή