Ποια αποκάλυψη; Τζίφος η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ελένης που όλοι περίμεναν

Κρεμόμασταν από τα χείλη της, αλλά τελικά... τίποτα!
Ποια αποκάλυψη; Τζίφος η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ελένης που όλοι περίμεναν



Με αγωνία περιμέναμε σήμερα καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής, την Ελένη Μενεγάκη να ανακοινώνει και επίσημα την εγκυμοσύνη της. Από το πρωί διέρρευσε η είδηση που έλεγε πως η Ελένη θα ανακοινώσει ανήμερα στα 45α γενέθλια της πως είναι έγκυος στο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου, αλλά τελικά... τζίφος!

Από τα χείλη σου κρεμόμασταν Ελένη! Τελικά ανακοίνωση περιμέναμε, ανακοίνωση δεν ακούσαμε. Επίσης, μας έκανε εντύπωση που η παρουσιάστρια δεν ανέφερε τίποτα για τον θάνατο της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξίας Αλεξιάδου παρόλο που είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια. Βέβαια ίσως να μην πρόλαβαν να την ενημερώσουν από το κοντρόλ. Ωστόσο, είναι εμφανές πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος όχι μόνο από τις διάφορες αντιδράσεις και τα υπονοούμενα που ακούμε στην εκπομπή της, ούτε από τις φωτογραφίες των περιοδικών που την απαθανατίζουν με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η Φαίη Σκορδά στην χθεσινή εκπομπή του Πρωινού του Ant1 επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη, ενώ ακριβώς το ίδιο έκανε σήμερα στο Mega με Mία και η Χριστίνα Πολίτη, η οποία υποστηρίζει πως η Ελένη περιμένει... δίδυμα! Απ' την άλλη πλευρά, στο Πρωινό έχουν άλλες πληροφορίες. Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε σήμερα πως η Ελένη περιμένει αγόρι.

Τελικά τι ισχύει απ' όλα αυτά; Αντί να δούμε την μεγάλη αποκάλυψη στην "Ελένη" σήμερα η μοναδική έκπληξη που μας επεφύλασσαν ήταν η είσοδος της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό η οποία πήγε για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της

Λέτε να μας αποκαλύψει... αύριο το μεγάλο της μυστικό; Αν και πλέον μόνο μυστικό δεν είναι...