Prince Jackson : Ο Michael Jackson δεν είναι ο πατέρας μου

Η φήμη υπάρχει χρόνια, τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση…
Prince Jackson : Ο Michael Jackson δεν είναι ο πατέρας μου



Ο Michael Jackson απέκτησε τρία παιδιά πριν πεθάνει, όλα με εξωσωματική γονιμοποίηση. Οι φήμες πως δεν είναι ο βιολογικός τους πατέρας δεν είναι τωρινές, ωστόσο ήρθε ένα tweet από τον μεγάλο του γιο, Prince, να τις… φουντώσει ξανά!

Ο 18χρονος, σήμερα, Prince, δέχτηκε μια… αναίτια επίθεση από έναν follower του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος του έγραψε «Ξέρουμε όλοι πως είσαι Rowe-Klein και όχι ένας Jackson! Θα πρέπει όλοι να σταματήσετε να λέτε ψέματα γύρω από αυτό το θέμα».

Αν έχετε απορία τι σημαίνει το Rowe-Klein, ο Arnie Klein ήταν ο δερματολόγος του Michael Jackson (και φυσικά ο ίδιος υποστηρίζει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού), ενώ η Debbie Rowe η βιολογική μητέρα του Prince και της αδερφής του, Pairs. H είδηση, ωστόσο,  ήταν η απάντηση του Prince: «Το αίμα είναι πιο βαρύ από το νερό που βρίσκεται στη μήτρα. Μεγάλωσα με τον μπαμπά μου και τα αδέρφια μου»!

Ουσιαστικά με το tweet του ο Prince ξεκαθάριζε πως ο Michael Jackson δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, κάτι που ακούγεται έντονα και για τα άλλα του αδέρφια, την 17χρονη Paris και τον 12χρονο Blanket.

Ποιος είναι τελικά ο πατέρας των παιδιών του βασιλιά της pop; Ίσως να μην μάθουμε και ποτέ!

To επίμαχο tweet

Και αυτή είναι μια φωτογραφία που ανέβασε πριν μια διετία ο Arnie Klein, θέλοντας να δείξει την ομοιότητα του με τον Prince

Δες ΕΔΩ το... παράπονο του Michael Jackson που δεν ξεπεράσε ποτέ