Σήμερα θέλω να ντυθώ σαν την Jessica Alba

Δες το outfit που μας έφτιαξε τη μέρα (και μας έβαλε σε ανοιξιάτικο mood, παρά το κρύο).
Σήμερα θέλω να ντυθώ σαν την Jessica Alba



Μπορεί η Jessica να είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, να είναι χαμηλών τόνων και να μην απασχολεί ποτέ τα media για "κακό σκοπό", αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο πάντα έχει ενδιαφέρον όταν τη βλέπουμε.

Αυτή τη φορά σερφάροντας στο διαδίκτυο καταλήξαμε ότι η ηθοποιός και businesswoman ξέρει πώς να μεταμορφώνεται σε fashion icon και βλέποντας την να θέλουμε να την αντιγράψουμε για την κυριακάτικη βόλτα μας.

Η Jessica Alba εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles με λευκή body skirt φόρμα, συνδυασμένη με επίσης λευκά, sneakers και μακρύ χακί jacket. Ο ορισμός του simple & stylish.

Η 34χρονη star διατηρεί από το 2012 μια εταιρεία με βιοδιασπώμενα καθημερινά προϊόντα και μη τοξικά, την Honest Company. Αυτή την περίοδο όμως, βρίσκεται εν μέσω μιας δικαστικής διαμάχης έπειτα από μήνυση του κυρίου John Rubin, ο οποίος χρησιμοποίησε αντηλιακό της εταιρείας της Jessica λόγω της αλλεργίας που έχει στα συστατικά των κοινών προϊόντων, με αποτέλεσμα να έχει αλλεργική αντίδραση στο υποτιθέμενο μη τοξικό αντηλιακό της Honest Company. 

Δες εδώ άλλη μια εμφάνισή της που μας άρεσε πολύ.