Lyndall Locke: Δέκα χρόνια εραστής της Beyonce κι αποφάσισε τώρα να τα πει όλα!

Πόσο βοήθησε ο πατέρας της να γίνει αυτό που είναι σήμερα και πώς άλλαξε ο χαρακτήρας της στο πέρασμα του χρόνου;
Lyndall Locke: Δέκα χρόνια εραστής της Beyonce κι αποφάσισε τώρα να τα πει όλα!



Είναι μία από τις μεγαλύτερες star παγκοσμίως, με μια τεράστια περιουσία (περί τα 500 εκ. δολάρια), μια αγαπημένη (ή έστω έτσι δείχνει) οικογένεια και μια καριέρα που μόνο ανοδική πορεία έχει χαράξει. Η Beyonce ξεκίνησε την καριέρα της από τις Destiny's Child και αυτές είναι και οι πρώτες αναμνήσεις που έχουμε από εκείνη. Ο Lyndall Locke όμως, σύντροφός της από τα 12 μέχρι τα 22 της χρόνια, φαίνεται πώς έχει και άλλες, τις οποίες αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της Mail on Sunday.

"Ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο της και ήξερε τι ήθελε. Ξεκίνησε να τραγουδάει όταν ήταν ακόμα πέντε ετών και οι γονείς της ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Η Beyonce ήταν σαν ένα τρένο ταχείας προς τη δόξα, τα λεφτά και τη φήμη, που είτε θα έμπαινες μέσα, είτε θα σου ήσουν εκτός. Κάποιοι μπήκαν, κάποιοι άλλοι πάλι, πήδηξαν".

Η Beyonce συχνά περιγράφει τον εαυτό της σαν "ένα απλό κορίτσι από το Houston". Ωστόσο ο πρώην σύντροφός της φαίνεται να έχει διαφορετική γνώμη. Ο Lyndall Locke ισχυρίζεται ότι η πορεία της ήταν δρομολογημένη από τον πατέρα της, οο οποίος ήδη από την εφηηβεία της τη μεγάλωνε για να γίνει star. "Ο Mathew Knowles, έστησε μια ολόκληρη επιχείρηση πάνω στο ταλέντο της κόρης του. Είναι χαρακτηριστικό ότι εγκατέλειψε τη δουλειά του, και επένδυσε όλες τις οικονομίες του στο "Project Beyonce".

O 36χρονος σήμερα Lyndall, θυμάται να βγαίνει έξω με την 13χρονη Bey και εκείνη να τρέχει δίπλα του τραγουδώντας, γιατί έτσι θα αύξανε, σύμφωνα με τις συμβουλές του μπαμπά της, τις αντοχές της αναπνοής της, για να μπορεί να τραγουδάει και να χορεύει παράλληλα, όταν θα γινόταν διάσημη. Τα πρώτα της show τα έκανε στο κομμωτήριο της μαμάς της, μπροστά στις πελάτισσές της. 

"Η Beyonce σταμάτησε το σχολείο πολύ νωρίτερα και έκανε μαθήματα στο σπίτι. Όχι γιατί ήταν αδύναμη μαθήτρια, αλλά γιατί οι γονείς της στο πλαίσιο του "Project Beyonce", είχαν στήσει ένα σκληρό πρόγραμμα για την κόρη τους, με πολύωρα μαθήματα χορού, φωνητικής και ραντεβού με managers μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος που θα πρόσφερε στην κόρη τους την καριέρα που της άξιζε. Κάποια στιγμή την είχα πάρει μαζί μου σσε μια εκδήλωση του σχολείου και μου είπε "Lyndall είναι τόσο ωραίο να είσαι φυσιολογικός. Να μπορείς ακόμα να είσαι παιδί".

Η 34χρονη σήμερα star, ήταν control freak, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς για να επιτύχει αυτούς τους μεγαλεπίβολους στόχους. Ακόμα και η επιλογή του συντρόφου της ήταν αυτή που έπρεπε. "Χρειαζόταν κάποιον σαν τον Jay Z για να την πάει στο επόμενο επίπεδο". Όπως και έγινε.

Ο Lyndall μιλάει για μια Beyonce, που δεν έχουμε ακούσει ποτέ. Για μια Beyonce που αγαπάει την οικογένειά της, που υπακούει σε κανόνες χωρίς να παρεκλίνει, που είναι "great kisser", που δεν εμπιστεύεται τους άντρες (λόγω των απιστιών του πατέρα της), που δεν πίνει και δεν καπνίζει για να μην αλλοιώσει τη φωνή της και που είχε πάντα ένα στόχο: Να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

"Όταν έκανε τις πρώτες επιτυχίες με τις Destiny's Child και η ζωή μας άλλαξε 180 μοίρες, θύμαμαι να της λέω Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε μια φυσιολογική ζωή κι εκείνη μου απάντησε αποστομωτικά Δεν θέλω μια φυσιολογική ζωή. Θέλω αυτό ακριβώς για το οποίο δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια".  
 

Δες εδώ φωτογραφίες από τη ζωή της όπως τις ανεβάζει η ίδια στα social media.