Sofia Vergara - Joe Manganiello : Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς

Τι νυφικό θα φορέσει η Κολομβιανή star; Πότε θα γίνει ο γάμος;
Sofia Vergara - Joe Manganiello : Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς



Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους και οι λεπτομέρειες έρχονται η μια μετά την άλλη στο φως της δημοσιότητας. Τι θα φορέσει η νύφη; Ο γάμος που θα γίνει; Και όσα απασχολούν το Hollywood για την πρωταγωνίστρια το Modern Family…

Καταρχάς περιμένουμε ο γάμος να είναι… φωνακλάδικος σαν τον χαρακτήρα της Sofia στο Modern Family. Έναν ρόλο που την κατέστησε την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό στην αμερικανική τηλεόραση. Όσο για τις λεπτομέρειες;

Το νυφικό θα είναι Zuhair Murad, ο οποίος είναι ο αγαπημένος σχεδιαστής της Sofia. Άλλωστε όπως θα δείτε και παρακάτω προτιμά στην πλειοψηφία των εμφανίσεων της στο κόκκινο χαλί δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή.

Ο γάμος θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου στο Breakers Palm της Florida και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αμερικανικού Τύπου θα είναι «ανοιχτός». Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα επιτραπεί στους φωτογράφους η είσοδος, αλλά και ο Joe και η Sofia είναι αρκετά… δημοσιογραφικοί.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2014 και αρραβωνιάστηκε πριν έξι μήνες, όταν ο Joe έκανε την πρόταση στις διακοπές τους στην Hawaii, τραγουδώντας της μάλιστα «You are my everything».

Η ώρα η καλή λοιπόν Joe και Sofia…

Πάντως της ταιριάζουν γάντι τα Zuhair Murad

Δες ΕΔΩ πως γίορτασε τα 43 της η Sofia Vergara