Spectre : Η λαμπερή πρεμιέρα του νέου James Bond

Daniel Craig, Monica Bellucci και η… Kate Middleton!
Spectre : Η λαμπερή πρεμιέρα του νέου James Bond



Η 24η ταινία του James Bond, Spectre, έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αστράφτουν από τους stars που βρέθηκαν εκεί.

Το κεντρικό πρόσωπο φυσικά ήταν ο Daniel Craig, ο οποίος δεν ξέφυγε από το κλασσικό, αυστηρό βρετανικό ντύσιμο καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κουστούμι Tom Ford με παπιγιόν και μαύρα παπούτσια.

Η συμπρωταγωνίστριά του, η Lea Seydoux, επέλεξε ένα εξώπλατο Prada ωστόσο η Monica Bellucci ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση. Η 51χρονη καλλονή, το μεγαλύτερο ηλικιακά Bond Girl που έχουμε δει σε ταινία του 007, φόρεσε ένα μπλε βελούδινο φόρεμα, δημιουργίας Ralph & Russo ενώ το σκίσιμο έφτανε μέχρι… πολύ ψηλά!

Στην πρεμιέρα βρέθηκε όμως και η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν από την πρεμιέρα του Spectre, καθώς ο 007 θεωρείται… πολιτιστική κληρονομιά για τους Άγγλους. Η Kate φόρεσε μια see-throug γαλάζια τουαλέτα της Jenny Packham και Jimmy Choo παπούτσια ενώ ο William έμεινε στο κλασσικό σμόκιν.

Όσο για την τρίτη πρωταγωνίστρια της ταινίας, Naomie Harris; Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πορτοκαλί μακρύ φόρεμα Stella McCartney, το οποίο απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια.

Το Spectre θα έρθει στην χώρα μας στις 6 Νοεμβρίου, ενώ αναμένεται να είναι η τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig σαν James παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για ακόμη μια ταινία.