Βαριούνται ή όλα καλά; Τι δείχνουν οι φωτογραφίες για τις σχέσεις των celebrity

Ο Λιάγκας, πάντως, πρότεινε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς να χωρίσουν...
Βαριούνται ή όλα καλά; Τι δείχνουν οι φωτογραφίες για τις σχέσεις των celebrity



Μία μικρή εμμονή την έχει ο Γιώργος Λιάγκας. Όταν βλέπει ζευγάρια σε φωτογραφίες παπαράτσι να μη μιλούν, να μην κρατιούνται χέρι-χέρι ή να μη φιλιούνται τρελαίνεται, είναι η καλύτερή του. 

Έτσι και σήμερα, έδωσε show στο πρωινό παρουσιάζοντας φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό «OK» με το φίλο του Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς. 

«Κοιτάχτε να δείτε τι δυστυχία κουβαλάει και ο ένας και ο άλλος. Η μία κοιτάει αριστερά, ο άλλος ευθεία δεν έχουν καμία επαφή. Είναι μακριά ο ένας από τον άλλον, και όσο προχωράνε, απομακρύνονται κιόλας και δεν προχωράνε κοντά. Εγώ προτείνω σ’ όλα τα ζευγάρια, όλα τα επώνυμα ζευγάρια να παίρνουν τις εφημερίδες από τα περιοδικά και τις κοιτάνε, να βλέπουν την γλώσσα του σώματος και να σκέφτονται το μέλλον τους. Αν τώρα που δεν έχουν παντρευτεί, που δεν έχουνε παιδιά, δεν έχουν βάρος και καθημερινότητα είναι έτσι, μετά πέντε χρόνια πως θα είναι; Ας δουν τη φωτογραφία και ας αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τη σχέση τους».

Αυτή η επισήμανση του Γιώργου Λιάγκα, βέβαια, μας έκανε να αναρωτηθούμε ποιες φωτογραφίες θα δείχναμε στα διάσημα ζευγάρια ώστε να μας εξηγήσουν σε τι φάση ήταν τότε που οι παπαράτσι τους έπιασαν με το γνωστό και ως «υφάκι». 

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια 

Οι φωτογραφίες που θα δεις στο παρακάτω βίντεο ήταν και ο λόγος που ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλεσε τον Θέμη Γεωργαντά δημοσιοσχετίστα.  

Παρατηρώντας ο παρουσιαστής τις φωτογραφίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια από την Πάρο είπε το εξής: «Θλιμμένους πάντως τους βλέπω εδώ. Το συγκεκριμένο ενσταντανέ τους δείχνει θλιμμένους. Μπορεί να τσακώθηκαν». Τότε ο Θέμης Γεωργαντάς και οι λοιποί διαφώνησαν με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να ξεστομίσει την παρακάτω ατάκα: «Επειδή είναι όλοι φίλοι του Γεωργαντά να λέμε για όλους καλά. Εσύ έχεις κάνει καριέρα με δημόσιες σχέσεις. Εμείς έχουμε κάνει καριέρα λέγοντας τη γνώμη μας. Πείτε ψέματα στον κόσμο!». 

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης 

Στη Μύκονο με το ταίρι της ήταν η Δούκισσα Νομικού όταν είχε αυτό το αχανές βλέμμα. Φαίνεται ακόμα και μέσα από τα γυαλιά της. Μήπως κρατάει μούτρα για κάτι; 

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Ξέχασε ότι έχει βγει με τη γυναίκα του ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος το ‘ριξε στα τηλέφωνα και έφυγε χωρίς εκείνη. 

Sofia Vergara –Joe Manganiello 

Μπορεί η Sofia να κάνει τη χαρούμενη αλλά ο Joe τα έχει πάρει πολύ με τον τσακωμό τους στο σπίτι. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου  - Κατερίνα Κόκλα 

Σε αυτή την περίπτωση κάτι τους έχει αποσπάσει την προσοχή, αλλά τα χαρακτηριστικά τους δείχνουν ότι μια τσίτα την έχουν. 

 

Achton Kuther – Mila Kunis

«Μου λείπει η Demi Moore» ή «πρέπει επειγόντως να πάω τουαλέτα». Θα στοιχηματίζαμε ότι ένα από τα δύο σκέφτεται ο Achton. 

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος

Εδώ τα παιδιά είναι εμφανώς κουρασμένα, μην τα αδικούμε. 

Jennifer Garner 

Αυτό έλειπε, να μην είχε νεύρα η Jennifer Garner....

Δες ΕΔΩ αν ο Γιώργος Λιάγκας είναι σέξι.