Plus Size και sexy! H Ashley Graham μας δείχνει τα εσώρουχα που θα φορέσουμε

Οι καμπύλες της άλλαξαν τον κόσμο του modeling!
Plus Size και sexy! H Ashley Graham μας δείχνει τα εσώρουχα που θα φορέσουμε



Η Ashley Graham κατάφερε, το διασημότερο plus size μοντέλο, παρουσίασε την νέα της κολεξιόν εσωρούχων, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως sexy δεν σημαίνει απόλυτα και αδύνατο!

Το 28χρονο supermodel, που έγραψε ιστορία σαν το πρώτο plus size που φωτογραφήθηκε για το Sports Illustrated, συνεργάστηκε με την εταιρεία εσωρούχων Simply Be για την χριστουγεννιάτικη κολεξιόν, ενώ η ίδια σχεδίασε τα προϊόντα.

Η Ashley δήλωσε για το αποτέλεσμα (το οποίο είναι πάντως αρκετά sexy): «Όλο έχουν δικαίωμα να είναι στην μόδα. Το μέγεθος δεν μπορεί να είναι απαγορευτικό. Χαίρομαι πραγματικά που η κολεξιόν μου είναι διαθέσιμη για όλα τα νούμερα».

Πριν λίγες μέρες η Graham, είχε στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες με παραπανίσια κιλά, δίνοντας τους το δικό της tip για να έχουν αυτοπεποίθηση: «Να κυκλοφορείτε γυμνές στο σπίτι. Πρέπει να αγαπήσετε όσα οι άλλοι νομίζουν πως δεν είναι τέλεια πάνω σας. Μην κρύβεστε στα ρούχα!».

Το όνομα της κολεξιόν είναι Black Orchild, δηλαδή μαύρη ορχιδέα, το οποίο είναι το αγαπημένο λουλούδι της Ashley, και είναι ήδη διαθέσιμη από την Simply Be.

Πραγματικά οι καμπύλες της είναι sexy…