Brad Pitt : Γουστάρω να δουλεύω με την Angelina Jolie

Σε από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο 51χρονος superstar μίλησε στο V Magazine για τις φήμες…
Brad Pitt : Γουστάρω να δουλεύω με την Angelina Jolie



Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie συνεργάστηκαν για την ταινία «By The Sea», με τις… κακές γλώσσες να αναφέρουν πως ήταν μια κίνηση για να σώσουν τον γάμο τους. Τι ισχύει όμως; Η απάντηση στο V Magazine και την πολύ σέξι φωτογράφιση του Brad…

«H Angelina είναι αποφασιστική, απίστευτη και με οξυδέρκεια. Είναι πολύ σέξι όλο αυτό, να την βλέπεις να είναι το αφεντικό», δήλωσε αρχικά ο Brad για την συνεργασία του με την σύζυγό του και μητέρα των έξι παιδιών του στο V Magazine, με το concept να επιμελείται το δίδυμο Inez and Vinoodh.

«Εμπιστεύομαι την γυναίκα μου. Λατρεύω να δουλεύω μαζί της», πρόσθεσε ο 51χρονος superstar που φημολογείται πως διατηρεί παράλληλη σχέση με την Sienna Miller. Κάτι το οποίο διαψεύστηκε ωστόσο από την Βρετανίδα ηθοποιό.

Όσο για το στόρι του By The Sea, στο οποίο ένα ζευγάρι παλεύει με τους… δαίμονες του γάμου του στις διακοπές του: «Νομίζω πως δεν ήταν η σοφότερη επιλογή τους. Αλλά οι τσακωμοί είναι και αυτοί μέρος ενός γάμου. Στο τέλος όμως της ημέρας είμαστε γονείς και απολαμβάνουμε τη ζωή με τα παιδιά μας».

Η φωτογράφιση είναι εμπνευσμένη από μια παλαιότερη του Robert Redford το 1975 για την ταινία, «Three Days Of The Condor» ενώ και το look του Brad παραπέμπει λίγο στον οσκαρικό σταρ…

Sexy πάντως είναι…

Tags: