Benedict Cumberbatch : Άντε γ@@@@@τε πολιτικοί!

Αιτία; Το θέμα των προσφύγων της Συρίας!
Benedict Cumberbatch : Άντε γ@@@@@τε πολιτικοί!



Ο Benedict Cumberbatch από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προσφυγική κρίση στην Ευρώπη είχε εκφραστεί ανοιχτά κατά των πολιτικών των ευρωπαϊκών χωρών για την αντιμετώπιση του θέματος. Και δεν δίστασε να το κάνει ξανά επί σκηνής στο τέλος του Άμλετ!

Ο Βρετανός star (και τηλεοπτικός Sherlock), πριν λίγες μέρες είχε τοποθετήσει στο Barbican Theatre κουτιά για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των προσφύγων, κάτι που δεν γνώριζαν οι θεατές, ενώ αυτή την φορά τα… έψαλλε στο τέλος της παράστασης.

«Οι πολιτικοί να πάνε να γ@@@θουν!» φώναξε στο τέλος της παράστασης ο Benedict σοκάροντας τους συντηρητικούς Βρετανούς με έναν θεατή να δηλώνει: «Ήταν πολύ παθιασμένος. Διάβαζε ένα ποίημα και μετά μίλησε για δυο φίλους που επέστρεψαν από ένα ελληνικό νησί, την Λέσβο, όπου φτάνουν 5 χιλιάδες πρόσφυγες την ημέρα, αλλά και για το πώς η Βρετανία έχει βοηθήσει 20 χιλιάδες πρόσφυγες σε πέντε χρόνια. Τότε το φώναξε…».

Φυσικά το twitter πήρε φωτιά με τα λόγια του Benedict και οι χρήστες δεν έχασαν την ευκαιρία να σταθούν στο πλάι του 38χρονου star…

Δες ΕΔΩ το παλάτι του τηλεοπτικού Sherlock