Caitlyn Jenner : Γυναίκα της χρονιάς σύμφωνα με το Glamour!

Έχει γίνει η αγαπημένη προσωπικότητα των media η 66χρονη transgender…
Caitlyn Jenner : Γυναίκα της χρονιάς σύμφωνα με το Glamour!



H Caitlyn Jenner μας συστήθηκε τον περασμένο Μάιο καθώς μέχρι τότε την γνωρίζαμε σαν Bruce. Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει η αγαπημένη προσωπικότητα των media και των fashionistas και έτσι το περιοδικό Glamour την ανέδειξε σαν γυναίκα της χρονιάς!

Το γνωστό περιοδικό την κατέταξε ανάμεσα στην πρώτη τριάδα μαζί με τις Reese Witherspoon και Victoria Beckham, μια διάκριση διόλου τιμητική για την διασημότερη transgender, η οποία κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να γίνει έμπνευση για την gay κοινότητα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το μέλλον για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Για να είμαι ειλικρινής, αν το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον είναι να είναι trans, τότε να το εύχεται…», δήλωσε η Caitlyn.

Στο περιοδικό μίλησε και η μικρή της κόρη, Kylie, για την διάκριση του πατέρα της: «Είναι πολύ ευτυχισμένη και εγώ είμαι ακόμη περισσότερο. Έχουμε δεθεί περισσότερο με όλα αυτά».

Αυτή είναι η δεύτερη διάκριση για την Caitlyn καθώς πριν λίγους μήνες είχε βραβευτεί με ESPY για την απόφασή της να αλλάξει φύλο, εμπνέοντας την gay κοινότητα… 

Διάβασε ΕΔΩ την ιστορία της Caitlyn, της διασημότερης transgender του κόσμου