Χαμός στην showbiz! H Νικολούλη επιστρέφει, η μούτζα της Ηλιάκη στον Λιάγκα και το πάρτι της Μενεγάκη

Ένας μικρός χαμούλης και σήμερα!
Χαμός στην showbiz! H Νικολούλη επιστρέφει, η μούτζα της Ηλιάκη στον Λιάγκα και το πάρτι της Μενεγάκη



Η αγαπημένη τηλεοπτική ερευνήτρια, Αγγελική Νικολούλη, ετοιμάζεται να επιστρέψει, η Μαρία Ηλιάκη δεν κρατήθηκε και έδωσε ένα… μεγαλοπρεπέστατο φάσκελο στον Γιώργο Λιάγκα και η Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα μικρό πάρτι για τα γενέθλια της!

Angelica… reload!

Είναι και πλέον επίσημο! Για 20η (!) σεζόν η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφουν. Πρεμιέρα για την αγαπημένη Αγγελική θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου. Οπότε αφήστε κενό στις ατζέντες σας και προμηθευτείτε τα απαραίτητα…

Όρσε!

«Το πήγες καλά το άλογο; Χλιμίντρισε; Το κορίτσι και το άλογο... Μετά τη Φόνσου εσύ». Αυτή την ατάκα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Μαρία Ηλιάκη, λόγω μιας φωτογραφίας που κυκλοφόρησε και δείχνει την Μαρία με τον σύντροφό (;) της σε εκδρομή στη ορεινή Κορινθία. Η αντίδραση της Μαρίας; Μια μεγάλη μούντζα και ουρλιαχτά…

Δεν το λες και party animal…

Η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της χθες (29 Οκτωβρίου) και φρόντισε να το γιορτάσει με τους στενούς συνεργάτες της, ενώ πάνω στην τούρτα απεικονιζόταν η οικογένειά της και φυσικά ο Μάκης Παντζόπουλος. Τι γλυκό…

Τι έρωτας και αυτός πια…

Η Δούκισσα Νομικού όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά για τον έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Για χιλιοστή φορά λοιπόν το τελευταίο τρίμηνο, η Δούκισσα μας εξομολογήθηκε πόσο ερωτευμένη είναι, αυτή την φορά στην Real: «Δεν το βλέπω συγκριτικά. Θα τον υποτιμούσα. Αλλά μαζί του είναι σαν να ξεκινώ τώρα τη ζωή μου. Τώρα μαθαίνω τι πάει να πει αγάπη. Τι έρωτας. Τι ζευγάρι. Αισθάνομαι τόσο ωραία που τρομάζω να πω πώς αισθάνομαι. Με τρομάζουν τα λόγια που θα πω...».

Μα έχω πάθει εξάρτηση…

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε ΞΑΝΑ για την ερωτική του ζωή. Έτσι μετά την αποκάλυψη πως έκανε τρίο με δυο Ιταλίδες (respect) αποκάλυψε ότι μια εποχή είχε εξάρτηση από το sex: «Είχα στο Λος Άντζελες, αλλά, εντάξει, δεν πήγα και σε κλινική αποτοξίνωσης! (γελάει). Έχω την αίσθηση της αυτοσυντήρησης. Όμως το σεξ είναι σαν το νερό κι εκεί είναι η πρωτεύουσα του one night stand. Υπάρχει μια ελευθερία. Αν συμφωνήσουμε σε αυτό που θέλουμε μπορούμε να προχωρήσουμε στο σεξ την ίδια βραδιά, κάτι που στην Ελλάδα για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει λίγο παραπάνω χρόνο. Η σχέση όμως που είχα, με κράτησε μακριά από τις ακρότητες».

Αγορομάνα…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, έχουν δυο κόρες. Αλλά αυτό δεν τους πτοεί και θέλουν έναν γιο. Και εκείνη αλλά και ο κόσμος που την πλησιάζει στον δρόμο: «Άντε δεν θα κάνεις και τον γιο στον Σοφό''; Πώς θα τον κάνω; Να τον παραγγείλω στον Θεό; Μακάρι, άμα με ευλογήσει ο Θεός, ναι!».

Give the password, the password, the password…

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την πορεία του στο τραγούδι αποκαλύπτοντας πως έχει δώσει (εκτός από το password) τραγούδια σε λαϊκούς ερμηνευτές, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Κοντολάζος και ο Βασίλης Καρράς: «Έγραψα κομμάτια για τον Κοντολάζο και τον Καρρά. Δεν έχω κανένα κομπλεξάκι απέναντι στα λαϊκά, δεν μπορώ όμως να τα εκπροσωπήσω ως τραγουδιστής. Τι έδωσα στον Βασίλη Καρρά; Το «Ποια με καταράστηκε» και το «θα μου κλείσεις το σπίτι». Τυχαία κάναμε το πρώτο βιντεοκλίπ. Γενικά. Με την ΕΡΤ που αποφάσισε να γυρίσει βιντεοκλίπ σε συγκροτήματα της νέας σκηνής. Με τους 5σαρΐοινη. Αλλά δεν το λες και πρωτοπορία. Πρωτοπορία ήταν το "Ethnic", όταν επί επτά μήνες γυρνούσαμε το πρώτο βιντεοκλίπ με ξένους ανιματέρ».

Δες ΕΔΩ τον Γιώργο Λιάγκα να αρμέγει... γάιδαρο στο πλατό!