Jay-Z : Έκανε sex party με τον πατέρα της Beyonce!

Γαμπρός και πεθερός το έριξαν έξω. Πολύ έξω…
Jay-Z : Έκανε sex party με τον πατέρα της Beyonce!



Ο Matthew Knowles είναι ο πατέρας της Beyonce και πεθερός του Jay-Z. Με τον οποίον δεν μιλάει η Beyonce. Αιτία; Ένα πάρτι οργίων με τον σύζυγό της και πολλά, πολλά ακόμη…

Όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό In Touch, πριν λίγα χρόνια ο Matthew και ο Jay διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι με πόρνες, το οποίο έπαθε η Beyonce και έπαθε… εγκεφαλικό, σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού: «Μια μέρα ο Jay και ο Matthew βρέθηκαν σε ξενοδοχείο του Beverly Hills και εμφανίστηκε μια πόρνη που φώναζε πως την άφησαν απλήρωτη»!

Αυτό όμως είναι ένα από τα λίγα περιστατικά που πρωταγωνίστησε ο πατέρας της Beyonce και πλέον δεν του μιλάει η κόρη του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 2008 είχε χτυπήσει την μικρή αδερφή της, Solange, σε studio ηχογράφησης στη Νέα Υόρκη, πετώντας την παράλληλα σε έναν τοίχο.

Μάλιστα, ο Matthew έδινε υπνωτικά χάπια στην σύζυγό του, Tina, για να την διατηρεί υπό τον έλεγχό του! Όλα αυτά είναι η αιτία που η Beyonce δεν μιλάει στον πατέρα της, ενώ από το 2011 πατέρας και κόρη δεν έχουν καμία επαφή.

Βρε Jay, τρίο με τον πεθερό σου;

O Matthew Knowles με την Beyonce

Διάβασε ΕΔΩ αν τελικά ο Jay-Z είχε ερωτική σχέση με την Rihanna