Kendall Jenner είναι ντύσιμο αυτό για γήπεδο;

Τι φόρεσε για να δει τον αγώνα των LA Lakers και ποιος καθόταν ακριβώς δίπλα της;
Kendall Jenner είναι ντύσιμο αυτό για γήπεδο;



Αν ποτέ πάμε Αμερική αυτό που θα κάνουμε στα σίγουρα, είναι να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα NBA. Όχι μόνο για το υπερθέαμα αλλά και για τις VIP θέσεις, εντός γηπέδου. 

Η ομάδα δε, των LA Lakers έχει μεγάλο και πολύ famous κοινό. Για άλλη μια φορά, στον αγώνα της Κυριακής ενάντια στους Dallas Mavericks, οι celebrity που βρέθηκαν στο Staples Center, για να στηρίξουν την ομάδα τους, ήταν πολλοί. 

Πρώτα από όλους, εντύπωση μάς έκανε η Kendall Jenner, όχι γιατί έδωσε το "παρών" αλλά για το outfit που επέλεξε. Αυτό που μας ξένισε στο όλο look δεν ήταν το cropped top της, αλλά το έντονο βάψιμο και οι λεοπάρ γόβες της. Ακόμα και η YSL τσάντα της, κρίνουμε ότι μπορούσε να συνδυαστεί, αλλά χωρίς αυτά τα δύο στοιχεία που καταρχάς την έδειχναν πολύ μεγαλύτερη ηλικιακά (ενώ είναι μόλις 19 ετών) και κατά δεύτερον έκαναν την εμφάνισή της, λίγο "δεύτερη".

Δυο ακόμη πρόσωπα που μας εντυπωσίασαν σε αυτό τον αγώνα, ήταν οι "διπλανοί" της Kendall, Flea και Anthony Kiedis, από την αγαπημένη μας μπάντα Red Hot Chili Peppers. Εντός γηπέδου είδαμε και την Iggy Azalea αλλά και τον ποδοσφαιριστή Steven Gerrard.

Δες εδώ φωτογραφίες από μια άλλη μάζωξη αστέρων, αυτήν της ταινίας Spectre, πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο.