Χαμός στη showbiz! O Γιάννης Μπουτάρης χώρισε, η Ζέτα Μακρυπούλια έφυγε για Κάτω Παρτάλι και η Candice Swanepoel έριξε το Instagram

Ουγγαρέζος - Συνατσάκη βγήκαν με τα ταίρια τους!
Χαμός στη showbiz! O Γιάννης Μπουτάρης χώρισε, η Ζέτα Μακρυπούλια έφυγε για Κάτω Παρτάλι και η Candice Swanepoel έριξε το Instagram



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση;  Voila!

Χώρισε ο Γιάννης Μπουτάρης

Όχι ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανήκει στη showbiz αλλά δεν ακούς και συχνά από τον Γιάννη Μπουτάρη να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος αποκάλυψε στο ραδιόφωνο Amagi ότι η εύρεση συντρόφου είναι κάτι πολύ δύσκολο και ότι πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά του. Συμπέρασμα; Χώρισε με την Γκαμπριέλα Σάινερ με την οποία είχε σχέση επί 13 χρόνια. 

H Ζέτα Μακρυπούλια στο «Κάτω Παρτάλι»

Στην πετυχημένη σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι» θα συμμετέχει η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως αποκάλυψε σήμερα το «Καλημερούδια». Η είδηση προκαλεί εντύπωση με δεδομένο ότι το όνομά της είχε συζητηθεί για την παρουσίαση του «X-Factor» στο κανάλι Epsilon. 

H Candice Swanepoel έριξε το Instagram 

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο οίκος της Victroria’s Secret εν όψει του gala που θα γίνει στη Νέα Υόρκη για τα 20 χρόνια της πορείας του. Εκεί φυσικά, θα είναι και η Candice Swanepoel η οποία ανέβασε στο Instagram τις πιο σέξι φωτογραφίες να δοκιμάζει ρούχα πριν από την επίδειξη.

Το κορίτσι του Γιάννη Μαρακάκη

Ο σέξι δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης εδώ και έξι μήνες έχει σχέση με ένα 23χρονο κορίτσι που ακούει στο όνομα Νίκη Θωμοπούλου. Ο φακός του «Hello» τους έπιασε να κάνουν την απογευματινή τους βόλτα και voila!

O Bradley Cooper και η Irina Shayk παίζουν μπουγέλο

Αυτό το ζευγάρι συνεχίζει να συμπεριφέρεται σα να περνάει εφηβεία αν σκεφτείς ότι είναι ασυγκράτητο όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Αυτή τη φορά, βρέθηκε στις Μπαχάμες και έπαιξε... μπουγέλο δίπλα στην πισίνα. Για την ακρίβεια, ο Bradley χαιρόταν μόνος του αφού πιτσιλούσε το σέξι κορίτσι του με ένα μπουκαλάκι νερό. 

Τα celebrity ζευγαράκια

Πήραν τα ζευγάρια τους και το έριξαν έξω! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ιλένια Ουίλιαμς και η Μαίρη Συνατσάκη με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στις 24 Οκτωβρίου πήγαν στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου στο Κολωνάκι. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ».