Διάσημοι ξυπνήστε: Μέχρι και ο Πέτρος Γαϊτάνος άλλαξε!

Οι celebrity που πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να πειραματιστούν με το στιλ τους.
Διάσημοι ξυπνήστε: Μέχρι και ο Πέτρος Γαϊτάνος άλλαξε!



Οι στιλιστικές αλλαγές κάνουν καλό στη ζωή. Αυτό είναι δεδομένο. Μέχρι και ο Πέτρος Γαϊτάνος είδε το φως το αληθινό και αποφάσισε να κουρευτεί κάνοντας παρελθόν την πλούσια κώμη του. Παρεμπιπτόντως, είχε να πάει στο κομμωτήριο από το 2000.

Του στέλνουμε, λοιπόν, τα συγχαρητήριά μας με την ελπίδα ότι οι παρακάτω διάσημοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του και θα τολμήσουν  να κάνουν κάποια εντυπωσιακή αλλαγή.

Ελένη Μενεγάκη

Θυμάσαι τι έγινε όταν βγήκε η φήμη ότι η Ελένη Μενεγάκη θα γινόταν καστανή; Οι φαν της είχαν πάθει κανονικό αμόκ. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια ακολουθεί την πεπατημένη και προφανώς είναι λάτρης του κλασικού. Προσωπικά, θα ήθελα να τη δω με ένα ωραίο καρέ.

Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα δεν ήταν η πρώτη που έλεγε «πρέπει να γίνονται πράγματα»; Ε λοιπόν, δεν τη βλέπουμε να  το τηρεί αφού εδώ και δεκαετίες μας έχει συνηθίσει στο μακρύ φιλαριστό μαλλί.  Ούτε μια αφέλεια...

Κατερίνα Καινούργιου

Αν θεωρείς ότι στιλιστική αλλαγή είναι το να γίνεσαι όλο και περισσότερο Barbie τότε οκ, πάω πάσο. Αλλά δεν νοείται fashion icon χωρίς να πειραματίζεται με το στιλ της. Κοίτα πόσο της πάει αυτή η περούκα.

Πάνος Μουζουράκης

Καμιά φορά βλέπω στον ύπνο μου να παίρνω ένα μεγάλο ψαλίδι και να κόβω αυτή την εκνευριστική μοιάκανα του Πάνου Μουζουράκη. Ξυπνάω με ένα χαμόγελο ευτυχίας.

Μαρία Μπακοδήμου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιμένει εδώ και χρόνια στο ίσιο ξανθό μαλλί. Θα ήθελα να τη δω με λίγο όγκο και μπούκλα.  

Φίλιππος Πλιάτσικας

Το μόνο που του λείπει είναι μια μπλούζα που γράφει «Iron Maiden». Μέχρι και ο Αλκίνοος ξεπέρασε το μακρύ μαλλί.

Γιώργος Λιάγκας

Το στιλ του είναι γνωστό και ως «Vouliagmeni style». Φοράει μονίμως μπλουζάκι με γιακά και στάμπα. Ενίοτε προτιμά τα καρό πουκάμισα.

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσει το γιλέκο και τον σηκωμένο γιακά. Δεν ζητάω πολλά. 

Δες ΕΔΩ πόσο ζυγίζουν οι διάσημες Ελληνίδες.