Χαμός στη showbiz! Η Ελένη Μενεγάκη κάνει νάζια στον Ματέο και ο Σάκης χαλαρώνει στο κρεβάτι

Ο Θοδωρής Μισόκαλος φλερτάρει την Αντωνία Καλλιμούκου;
Χαμός στη showbiz! Η Ελένη Μενεγάκη κάνει νάζια στον Ματέο και ο Σάκης χαλαρώνει στο κρεβάτι



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Θοδωρής Μισόκαλος – Αντωνία Καλλιμούκου: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος; 

Single και η Αντωνία Καλλιμούκου, single και ο Θοδωρής Μισόκαλος, δεν είναι περίεργο που όλοι θέλουν να τους ζευγαρώσουν. Τα παιδιά πήγαν στον Πάνο Κιάμο με την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο και τη λοιπή παρέα και σύμφωνα με πηγή του περιοδικού «ΟΚ» εκείνο το βράδυ ο Θοδωρής φλέρταρε διακριτικά την Αντωνία, η οποία ένιωθε κολακευμένη. Άντε και στα δικά μας! 

Η συνοδός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου 

Να ‘ναι αυτό το νέο κορίτσι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου; Ιδού η απορία. Οι παπαράτσι του περιοδικού «Hello» τον φωτογράφισαν να πηγαίνει θέατρο και να βολτάρει με την Ντέμη Φιντιρίκου, δημοσιογράφο και υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Αν ήταν ραντεβού ή φιλική έξοδος θα φανεί στο μέλλον. 

Έλενα Ράπτη – Λούκας Γιώρκας: Αγκαλίτσες και φιλάκια 

Γι’ αυτούς που είμαστε σίγουροι ότι τα πάνε καλά είναι η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας. Οι δυο τους βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και έκαναν αγκαλίτσες και φιλάκια. 

Η Κατερίνα Στικούδη ερμηνεύει Σιδηρόπουλο  

Το τραγούδι που δεν θέλουμε να ξανακούσουμε με κιθάρες στην παραλία ερμήνευσε η Κατερίνα Στικούδη στο σπίτι της και ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram. Αυτά τα δευτερόλεπτα «ποιότητας» σχολιάστηκαν στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Ο μεν Άρης Καβατζίκης το σχολίασε το εξής: «Μου φέρνει γέλιο. Τι να κάνουμε; Πρέπει να τους αποθεώνουμε όλους;». Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καταιγιστικός: «Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Με μια σωστή φωνή, δεν έχει φωνάρα, έχει σωστή φωνή η κοπέλα και είναι σέξι. Και βγαίνει και ''κονομάει'' και μπράβο της. Θα πλήρωνα εισιτήριο να πάω να τη δω. Σε ποιον έχει να αποδείξει τι; Και τραγουδάει ντυμένη έτσι σαν καλόγρια, έτοιμη να πάει μοναχή.

Δεν μπορεί τη μία ημέρα να φοράει το στρινγκ και την άλλη μέρα…! Τρελαίνονται οι άνθρωποι! Είναι κακό να έχεις ωραίο σώμα και να το δείχνεις;  Μία χαρά! Σε όλο τον κόσμο, οι ποπ τραγουδίστριες, έτσι λειτουργούν! Όλοι όσοι τραγουδάνε Θεοδωράκη ή Σιδηρόπουλο νομίζουν ότι γίνονται σοβαροί. Γελοιοποιούνται όμως!». 

Ο Σάκης τρέλανε τη Θεσσαλονίκη

Στο 56ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς για τη νέα ταινίας της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη με τίτλος «Chevalier». Οι «Ρουβίτσες» που βρέθηκαν στο «Ολύμπιον» τρελάθηκαν, ενώ η Κάτια Ζυγούλη για να διατυμπανίσει την αγάπη της ανέβασε τη φωτογραφία του άντρα της στο κρεβάτι χαρακτηρίζοντάς τον «το φως της ζωής της».

Ο «ζουζουνιές» της Ελένης Μενεγάκη 

Για το τέλος, σου κρατήσαμε τις «γλύκες» που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο στον Πάνο Κιάμο. Το «ΟΚ» δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν ότι ζουν έναν έρωτα. 

Δες ΕΔΩ πόσο κόστιζει το φόρεμα που φοράει η Ελένη Μενεγάκη.