Η Τάμτα τραγουδάει Smells Like Teen Spirit: Όλες οι awkward ερμηνευτικές στιγμές

Θυμάσαι τότε που η Βίκυ Καγιά είπε Ξυλούρη;
Η Τάμτα τραγουδάει Smells Like Teen Spirit: Όλες οι awkward ερμηνευτικές στιγμές



Viral έγινε ξαφνικά το βιντεάκι με την Τάμτα να ερμηνεύει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή το Smells Like Teen Spirit.

Ένιωσες μια μικρή αμηχανία; Πού να δεις τα παρακάτω βίντεο που γράφτηκαν στην ιστορία. 

Κατερίνα Στικούδη/ Να μ' αγαπάς

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου και η αλήθεια είναι ότι μας φάνηκε ελαφρώς παράξενο. Όχι ότι δεν μας άρεσε η φωνή της. Η φωνή της είναι ωραιότατη και πολύ σωστή. Απλά νιώσαμε, όπως νιώσαμε όταν είδαμε την Αννίτα Πάνια να κάνει νυχτερινό talk show.

Τζούλια Αλεξανδράτου/ Χάρτινο το Φεγγαράκι 

Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ελαφρώς ακραίο αλλά αξίζει να το θυμηθούμε. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, γυμνή ερμηνεύει πάνω στο πιάνο το «Χάρτινο το Φεγγαράκι». 

Καλομοίρα / Εθνικός Ύμνος 

Έπεσαν να το φάνε το κορίτσι μας όταν έψαλε με σπαστή προφορά τον Εθνικό Ύμνο στο «PPL Stadium» στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Νιγηρία. 

Σάκης Ρουβάς / Άξιον Εστί 

Δίχασε και ο Σάκης Ρουβάς όταν ερμήνευσε το περασμένο καλοκαίρι το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη. Οι μεν τον βρήκαν αξιοπρεπέστατο, οι δε νόμιζαν ότι κατάπιε κάποιον τενόρο. 

Πάολα / Θεός αν είναι

«Ωχ Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε στη ζωή μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο πρωινό, όταν είδε την Πάολα να τραγουδάει στα Mad Video Music Awards το «Θεός Αν Είναι». 

Βίκυ Καγιά / Ήτανε μια φορά 

Μια στιγμή που η Βίκυ Καγιά θα ήθελε να διαγράψει από τη μνήμη της. Το διάσημο μοντέλο δεν μπόρεσε να πιάσει τον τόνο του άσματος του Ξυλούρη με τίτλο «Ήτανε μια φορά» και έγινε δυστυχώς ρεζίλι. 

Bonus: Κωνσταντίνος Μπογδάνος/ Ο Μπάμπης ο Φλου

Και μιας και το θέμα μας είναι ο Παύλος Σιδηρόπουλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που επέλεξε να πει τον «Μπάμπη τον Φλου». Ένα χειροκρότημα θα το ρίχναμε. 

Δες ΕΔΩ τις διάσημες που συναγωνίζονται στον στύλο την Κατερίνα Στικούδη.