Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας με φροντίζει αληθινά και θέλω να κάνω παιδί μαζί του

Η Βίκυ Καγιά μιλά ειλικρινά για την προσωπική της ζωή...
Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας με φροντίζει αληθινά και θέλω να κάνω παιδί μαζί του



Η Βίκυ Καγιά μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Κριθαριώτη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Νίκου Κρασσά. Η Καγιά μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ Weekly” για τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά αλλά και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού μαζί του.

Τι εξομολογήθηκε για τον παραμυθένιο γάμο τους; “Εκείνος το αποφάσισε να παντρευτούμε. Εϊχαμε κανονίσει ένα ταξίδι στην Disneyland με τα παιδιά και κάτι φιλικά ζευγάρια και έτσι έγινε. Δεν είχαμε φόρεμα, δεν είχαμε κουφέτα, δεν είχαμε τίποτα, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, γιατί το θέμα δεν ήταν αυτό. Ήταν μια μαγική στιγμή γεμάτη αγάπη, μια πολύ ιδιωτική στιγμή στην εκκλησία του Αγίου Στεφάνου. Μετά πήγαμε και φάγαμε όλοι μαζί σε ένα εστιατόριο, την επόμενη μέρα πήγαμε στη Disneyland, ήταν όλα πολύ όμορφα και όπως ακριβώς τα φανταζόμουν”, δήλωσε.

Όσον αφορά τον ερχομό ενός παιδιού εξομολογήθηκε: “Ο Ηλίας με φροντίζει αληθινά. Θέλω παρα πολύ να κάνω παιδί. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά. Άμα δεις και παλιότερες συνεντεύξεις μου, από μικρό παιδί το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια. Αλλά όχι επειδή πρέπει, επειδή μεγάλωσα, επειδή παντρεύτηκα. Δεν έχω τέτοιους κανόνες στο μυαλό μου. Είναι κάτι που θα έρθει μόνο του, ήρεμα, ήσυχα, χωρίς προγράμματα”.