Χαμός στη showbiz! Η κόρη της Τάμτα μεγάλωσε, ο Σταν κρύβεται από τους παπαράτσι και η Μακρυπούλια είναι σέξι

Και ο Λάμπης Λιβιεράτος ζει τον έρωτα!
Χαμός στη showbiz! Η κόρη της Τάμτα μεγάλωσε, ο Σταν κρύβεται από τους παπαράτσι και η Μακρυπούλια είναι σέξι



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Έλενα Παπαβασιλείου μας δείχνει τα πόδια της

Την παρακάτω φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Έλενα Παπαβασιλείου και εμείς το μόνο που προσέξαμε ήταν τα καλλίγραμμά της πόδια.

Το ντεκολτέ της Όλγας Φαρμάκη 

Μας τύφλωσε η Όλγα Φαρμάκη με την εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας που έγινε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».  Το πρώην μοντέλο φόρεσε μια δαντελένια φόρμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ ξεχωρίζοντας στο πλήθος. 

Ο Λάμπης Λιβιεράτος βρήκε τον έρωτα 

Σε νέα σχέση μπήκε ο Λάμπης Λιβιεράτος όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «You». Το κορίτσι που πήγε μαζί του στο νυχτερινό κέντρο «Vox» λέγεται Βιολέτα Ταγκάλου. 

Η Έλλη Κοκκίνου μπήκε στο χειρουργείο 

Ένα ατύχημα στη σκηνή είχε η Έλλη Κοκκίνου το Σάββατο που μας πέρασε με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο. Η τραγουδίστρια γλίστρησε, χτύπησε το μάγουλό της, συνέχισε το πρόγραμμα κανονικά αλλά την επόμενη μέρα έκανε επέμβαση στο πρόσωπο. Ορίστε τι ανέβασε και στο Instagram της. 

Η κόρη της Τάμτα μεγάλωσε

19 χρονών ολόκληρη κοπέλα έγινε η Άννυ, η κόρη της Τάμτα.  Το κορίτσι ζει στην Πάτρα, όπου σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Το «ΟΚ» τις βρήκε μαζί να κάνουν βόλτα στη Γλυφάδα. Δεν είναι σαν αδερφές; 

Ο Stan κρύβεται από τους παπαράτσι

Ούτε ο Justin Bieber να ήταν! Ο Stan βόλταρε στην Κηφισιά μαζί με το κορίτσι του τη Δήμητρα Μιμή και δεν γλίτωσε από το φακό των παπαράτσι. Παρόλα αυτά, δεν έκρυψε την ενόχλησή του καθώς προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τα ψώνια του. 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έγινε πατέρας 

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε σήμερα στις 11:30 το πρωί ο Δημήτρης Σκαρμούτσιος και η σύντροφός του Μαριέττα Ντάνα. Το νέο μέλος της οικογένειας είναι αγοράκι και ζυγίζει 3.620 γραμμάρια. 

Θα έκανες τατουάζ «Νίνο»; 

Τατουάζ το πρόσωπο του αδερφού της του Νίνο έκανε η Μαρία Ξυπολιτά στο χέρι της. Παραμένει άγνωστο αν είναι πραγματικό ή χένα...

Σέξι κορίτσια

Τρέλανε το Instagram η Ρούλα Ρέβη με τις σέξι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια και της Ελένης Φουρέιρα που ανέβασε. 

Δες ΕΔΩ τις μεγαλύτερες κοτσάνες στην ιστορία των καλλιστείων.