Χαμός στη showbiz! Ο Θέμος είναι έξαλλος, ο Μπουτάρης έγινε μοντέλο και η Παπαρίζου παντρεύτηκε στην Ελλάδα

Η Θωμαή Απέργη όπως δεν την έχεις ξαναδεί.
Χαμός στη showbiz! Ο Θέμος είναι έξαλλος, ο Μπουτάρης έγινε μοντέλο και η Παπαρίζου παντρεύτηκε στην Ελλάδα



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η έφηβη Θωμαή Απέργη 

Ποιος θα πίστευε ότι η Θωμαή Απέργη ήταν κάποτε μία άχαρη έφηβη; Απόδειξη η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. 

O Μπουτάρης έγινε μοντέλο

Για τη διαφημιστική καμπάνια της φίλης του Κατερίνας Ιωαννίδη πόζαρε ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω είναι και επίσημα μοντέλο. 

Έξαλλος ο Θέμος Αναστασιάδης

Κόντρα μεγατόνων έχει ξεκινήσει από χθες που ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε τον σέξι Κρητικό Στάθη Στιβακτάκη «αμόρφωτο», «γραφικό» και «ψωνισμένο». 
Ο Θέμος Αναστασιάδης το πήρε προσωπικά και απάντησε από την εκπομπή του ως εξής: 

 «Αν είναι κάτι που πραγματικά απεχθάνομαι και εγώ  δεν το έχω κάνει ποτέ τόσα χρόνια στην τηλεόραση, είναι να απαντάω στο τι είπε ο ένας και στο τι είπε ο άλλος....Όμως έγινε μία μεγάλη προσβολή, μία φοβερή απρέπεια, στον άνθρωπο που είχαμε καλεσμένο χτες, στον  Στάθη, το παιδί από την Κρήτη, που το θαύμασε όλη η Ελλάδα, άλλος για τη λεβεντιά, άλλος για την ομορφιά του, άλλος γιατί του φάνηκε περίεργος, πάντως το παιδί δεν προκάλεσε κανέναν. Και βγήκαν και του είπαν -δυστυχώς από εδώ από τον ΑΝΤ1- πράγματα που νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω. Όχι για να ξεκινήσω αντεγκλήσεις αλλά για να μπουν ορισμένα ζητήματα στη θέση τους. Αυτό το παιδί δεν ήρθε στην Αθήνα για να κάνει show, ούτε πασαρέλα, ούτε δηλώσεις, Ήρθε στην Αθήνα για να απεργήσει για τα αιτήματα των αγροτοκτηνοτρόφων για τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και τα σχετικά. Ήρθε για να απεργήσει».

Η Μαρία Ηλιάκη ζει τον έρωτα

Το αγόρι της λέγεται Νεκτάριος Γαλίτης και είναι επιχειρηματίας στο χώρο εστίασης. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και το περιοδικό «Hello» έχει τις αποδείξεις. 

H Έλενα Παπαρίζου παντρεύτηκε στην Ελλάδα

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι η Έλενα Παπαρίζου παντρεύτηκε κρυφά στη Σουηδία με τον άντρα της Ανδρέα Καψάλη, ήρθε η ανατροπή.  «Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα. Δεν έγινε σε εκκλησία και, αν θέλεις να μείνει κάτι κρυφό, μένει» είπε στο περιοδικό «Ok!» η τραγουδίστρια.

Δες ΕΔΩ τα sex symbol που πείνασαν για χάρη του Hollywood.