Συμβαίνει και στις διάσημες: Ο Ashton Kutcher απάτησε την Mila Kunis

Πριν λίγες εβδομάδες έγιναν γονείς, ωστόσο υπάρχουν μυστικά που δύσκολα κρύβονται…
Συμβαίνει και στις διάσημες: Ο Ashton Kutcher απάτησε την Mila Kunis



Ο Ashton Kutcher φαίνεται πως στις αρχές της σχέσης του με την Mila Kunis δεν ήταν και τόσο… πιστός καθώς η make-up artist, Linn Massinger δήλωσε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, παράλληλα με τη νυν σύντροφο του!

H 23χρονη Linn, μίλησε στην εφημερίδα «Sun» για το τι ακριβώς συνέβη τον Ιούνιο του 2012 όταν εκείνη και ο Kutcher έκαναν sex: «Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ. Πήγαμε στο σπίτι του και εκεί απλά με πήρε από το χέρι και με οδήγησε πάνω, στην κρεβατοκάμαρα»!

Η σουηδέζα, υποστηρίζει πως πέρασε το βράδυ στο σπίτι του Ashton, ο οποίος δεν της είπε πως είχε σχέση με την Κunis από τον Απρίλιο: «Όταν ήταν μαζί μου δεν ανέφερε το όνομα της. Νόμιζα πως με έβλεπε σαν μια καλή κοπέλα για σχέση».

Ο Kutcher δεν είναι γνωστός και ως ο πλέον… πιστός! Το 2011 οι φήμες τον ήθελαν να έχει απατήσει την τότε σύζυγο του, Demi Moore, στην επέτειο των 6 ετών γάμου με την Sara Leal! H Daily Mail επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του πρωταγωνιστή της σειράς «Two And A Half Men», ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό.

Ο Kutcher και η Mila Kunis είναι αρραβωνιασμένοι από τον περασμένο Φεβρουάριο και πριν λίγες εβδομάδες απέκτησαν και την κόρη τους, Wyatt...

Ιδού και η φωτογραφία...