H sexy Soraja Vucelic το νέο αμόρε του Neymar!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, μάλλον ζήλεψε τον Cristiano Ronaldo και βρήκε και εκείνος ένα μοντέλο για να κάνει σχέση!
H sexy Soraja Vucelic το νέο αμόρε του Neymar!



Ο Neymar φαίνεται πως ερωτεύτηκε για τα καλά, καθώς ο άσος της Μπαρτσελόνα έστειλε στη Σερβία ναυλωμένο jet για να παραλάβει το 28χρονο μοντέλο, Soraja Vucelic, και να το πάει στην Βαρκελώνη!

Ο 22χρονος διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει ένα γιο από παλαιότερη σχέση του, γνώρισε το καλοκαίρι στην Ibiza την Σέρβα καλλονή και συνέχισαν την επικοινωνία μέσω Skype. Ο Neymar ωστόσο δεν άντεξε άλλο και έτσι ναύλωσε jet για να μεταφέρει στην Soraja στην Βαρκελώνη (και στην αγκαλιά του).

Σύμφωνα με την εφημερίδα Kurir της Σερβίας, η Soraja έμεινε αρκετές ημέρες στην πρωτεύουσα της Καταλονίας ενώ κατά την επιστροφή της στην πατρίδα της τράβηξε και μια φωτογραφία φορώντας την φανέλα των «μπλαουγκράνα» με το όνομα του Βραζιλιάνου star.

H… εκρηκτική Soraja έγινε διάσημη στην πατρίδα της μετά την συμμετοχή της στο Big Brother της χώρας ενώ έχει και το δικό της fan club!

Που μυαλό για ποδόσφαιρο μετά ο Neymar…