Πρίγκιπας Harry – Pippa Middleton: Ένα νέο ρομάντζο γεννιέται

Αυτό το πριγκιπικό ειδύλλιο θα γράψει ιστορία.
Πρίγκιπας Harry – Pippa Middleton: Ένα νέο ρομάντζο γεννιέται



Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί μόλις έκανε το περιοδικό «OK». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Harry και η Pippa Middleton εδώ και τρεις μήνες ζουν ένα κρυφό ρομάντζο. Ο  31χρονος γαλαζοαίματος και η 32χρονη αδερφή της Kate Middleton ένιωθαν έλξη ο ένας για τον άλλον για πολλά χρόνια, όμως οι συγκυρίες δεν τους ευνοούσαν. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό, οι δυο τους φλέρταραν στο βασιλικό γάμο των αδερφών τους και κατέληξαν να φιλιούνται στο μπάνιο μέχρι που τους έπιασε στα πράσα η Kate. H Δούκισσα του Cambridge ενοχλήθηκε από το περιστατικό, όμως ο Harry συνέχισε να διεκδικεί την αδερφή τους. Τελικά, και ο ένας και ο άλλος έκαναν σχέση με διαφορετικούς ανθρώπους, ο μεν Harry με το μοντέλο Cressida Bonas και τη δικηγόρο Chesly Davy και η δε Kate με τον χρηματιστή Nico Jackson. 

Όταν, λοιπόν και οι δύο χώρισαν βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή. Η Pippa πήγε ένα βράδυ στο σπίτι του Harry φορώντας ένα στενό τζιν και ένα διαφανές top, εκείνος της είχε μαγειρέψει, άκουσαν μουσική και έφυγε στις 3:00 η ώρα. Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν μέχρι που η σεξουαλική ένταση που υπήρχε αργότερα εξελίχθηκε σε συναισθηματικό δέσιμο. 

Δες ΕΔΩ πώς ήταν η Pippa Middleton τη μέρα που χώρισε.