Άννα Μπουσδούκου: Το θέμα είναι να γουστάρει ο ένας τον άλλον

H παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μιλάει για το κρυφτό με τους παπαράτσι, το αγόρι που γουστάρει και για τους ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι μονίμως σοβαρή.
Άννα Μπουσδούκου: Το θέμα είναι να γουστάρει ο ένας τον άλλον



Στο περιοδικό DownTown μίλησε η Άννα Μπουσδούκου για τους παπαράτσι, τη σχέση της και πολλά ακόμα. Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. 

Οι παπαράτσι συνεχίζουν να σε κατασκοπεύουν; Πόσες φορές έχεις δει τον εαυτό σου στα περιοδικά με τον φίλο σου; 

Την πρώτη φορά με τράβηξαν από κινητό, μαθεύτηκε σε όλο το σύμπαν και μάλιστα ξέρω και τον άνθρωπο που την τράβηξε. Η άλλη φορά ήταν στο αεροδρόμιο από επαγγελματίες οι οποίοι ήταν κρυμμένοι πίσω από κάτι αυτοκίνητα. Σέβομαι τη δουλειά τους αλλά οκ. 

Δεν ένιωσες λίγο Madonna;

Χάλια ένιωσα. Και η 3η φορά ήταν στο κέντρο σε ένα μαγαζί όπου έτρωγα τα τελευταία 7-8 χρόνια και μάλιστα μου το είχαν συστήσει συνάδελφοι. Την τελευταία φορά που πήγα, το μαγαζί θεώρησε σωστό να πάρει τηλέφωνο παπαράτσι να έρθει να μου τη στήσει για να με βγάλει φωτογραφία. Δεν θα ξαναπατήσω. 

Στο YouTube κυκλοφορούν δύο βίντεο που μου έκαναν εντύπωση. Το μεν λέγεται  «Η κρυφή γοητεία της Άννας Μπουσδούκου» και το δε «Το σέξι ατύχημα της Άννας Μπουσδούκου» . Και στις δύο περιπτώσεις τα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά από τον αντρικό πληθυσμό. Τα έχεις δει; 

Δεν τα έχω δει, το δεύτερο όμως μου το έχουν πει. Είναι κάτι που μου το λες, γελάω και τελειώνει εδώ. Έχω πραγματικά άγνοια για το τι συμβαίνει, τι λέγεται, τι γράφεται. Δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου. Δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι. Έχω περιέργεια για άλλα πράγματα. 

Αφού η ρουτίνα μπορεί να σε τρελάνει πώς και έχεις το ίδιο αγόρι τόσα χρόνια;

Δεν τον βαριέμαι.  Πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που έχει αστείρευτη ποικιλία. Και εντελώς αβίαστα. Είναι και εκείνος σε διαρκή κινητικότητα, εγρήγορση. 

Σε καμαρώνει; 

Ξέρεις τι καμαρώνει αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη; Χαίρεται τον εαυτό μου, του αρέσει ο εαυτός μου και είμαι ο εαυτός μου. Και είναι μοναδικό το συναίσθημα να μπορείς να είσαι παντού ο εαυτός σου.  

Αφού είναι συνάδελφος, πάντως, φαντάζομαι θα έχετε πολλά κοινά. 

Υπάρχουν δύο μύθοι. Αν κάνεις το ίδιο επάγγελμα με τον άλλον σε καταλαβαίνει, άρα ταιριάζετε και ο δεύτερος που λέει ότι αν κάνεις το ίδιο επάγγελμα δεν την παλεύεις με τον άλλον και βαριέσαι. Είναι μύθοι. Το θέμα είναι να γουστάρει ο ένας τον άλλον. Όχι μόνο γκομενικά. Αυτό που είναι. Ο τρόπος ζωής του. Και φυσικά να τον θαυμάζεις. Αν δεν θαυμάζεις τον άνθρωπό σου δεν...

Διάβασε περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.