10 λόγοι γιατί είναι βέβαιο οτι Μπαλατσινού και Κωστόπουλος θα είναι ξανά μαζί.

Καταγράψαμε 10 λόγουςπου αποδεικνύουν ότι παρά την ανακοίνωση για τον χωρισμότο ζευγάρι είναι πιθανότερο να τα ξαναβρεί παρά να φτάσει στους δικηγόρους.
10 λόγοι γιατί είναι βέβαιο οτι Μπαλατσινού και Κωστόπουλος θα είναι ξανά μαζί.



Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ η Τζένη Μπαλατσινού δεν απέκλεισε (απαντώντας βέβαια σε σχετική ερώτηση) την πιθανότητα επανασύνδεσης με τον σύζυγο της Πέτρο Κωστόπουλο. Για όσους δεν ξέρουν, αν και όποιος ζει σ αυτή τη χώρα αποκλείεται να μην το ξέρει, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσαν τον Ιούνιο την κοινή απόφαση τους να χωρίσουν μετά από μια σχέση που κράτησε 18 ολόκληρα χρόνια, ένα γάμο που κράτησε περίπου 17, και 3 παιδιά. Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν απόλυτα ειλικρινής στην συνέντευξη της στο ΟΚ για πολλούς λόγους. Εμείς καταγράψαμε 10 ενδεικτικούς που αποδεικνύουν ότι παρά την ανακοίνωση για τον χωρισμό το ζευγάρι είναι πιθανότερο να τα ξαναβρεί παρά να φτάσει στους δικηγόρους:

  1. Οποιος είναι σίγουρος ότι θέλει να χωρίσει το πιο πιθανό είναι να θέλει να κρατήσει μια απόσταση από τον πρώην, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα. Ο Πέτρος και η Τζένη αντίθετα φαίνεται οτι θέλουν να περνάνε χρόνο μαζί.
  2. Το παραπάνω δεν αποδεικνύεται μόνο απο τις φωτογραφίες απο τις κοινές εξορμήσεις τους στις παραλίες της Πάτμου και της Μυκόνου αλλά και απο τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Αθήνα και τους δείχνουν να πίνουν καφέ ή να κάνουν ψώνια.
  3. Εξακολουθούν να εργάζονται μαζί αφού τα γραφεία των site τους στεγάζονται στο ίδιο κτήριο.
  4. Γεγονός που σημαίνει οτι μοιράζονται τα έξοδα.
  5. Εχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα μαζί, η Τζένη ήταν δίπλα του στις σκοτεινές στιγμές του και αυτό δεν είναι κάτι που ξεχνιέται. Ή που ξεπερνιέται.
  6. Η Τζένη Μπαλατσινού γνώρισε τον Πέτρο όταν ήταν περίπου 22 ετών. Αυτό σημαίνει οτι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της μαζί του. Η δύναμη της συνήθειας αλλά και της βαθιάς αγάπης είναι πολύ ισχυρά για να μην φτάσουν το ζευγάρι στα δικαστήρια.
  7. Παρά την κοινή ανακοίνωση το καλοκαίρι δεν έχει μαθευτεί καμία άλλη κίνηση του ζευγαριού που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μιλάνε με δικηγόρους. Πληροφορίες, βέβαια, λένε οτι αν προχωρήσουν σε διαζύγιο ο δικηγόρος τους θα είναι κοινός.
  8. Είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.
  9. Μπορεί η Τζένη Μπαλατσινού να έχει ανεξαρτητοποιηθεί κάνοντας πια πράγματα, ακόμη και εκδοτικές κινήσεις, μόνη της αλλά η σκιά του Πέτρου Κωστόπουλου είναι πολύ βαριά για να ακολουθήσει εντελώς δικό της δρόμο.
  10. Καμία άλλη γυναίκα δεν θα πάρει ποτέ τη θέση της Τζένης στην καρδιά του Πέτρου. Είναι αδύνατον.