Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τα 17 της μέχρι σήμερα! Πόσο άλλαξε μέσα σε 15 χρόνια

Aπό άγριο νιάτο σε... οικογενειάρχισσα της Τv!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τα 17 της μέχρι σήμερα! Πόσο άλλαξε μέσα σε 15 χρόνια



Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral μια παλιά συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή από όταν ήταν 17 ετών. Αφορμή για να βγει αυτό στην επιφάνεια ήταν το καυστικό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη η οποία πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας: “Κι όμως αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει την δική μου εξωτερική εμφάνιση on air”. Φυσικά ο χαμός δεν άργησε να γίνει...

Για αυτό και μείς, είπαμε να θυμηθούμε μερικά πράγματα για την Σταματίνα από τα πρώτα της βήματα όπου πόζαρε ως άγριο κορίτσι μέχρι την σημερινή της εικόνα όπου είναι πλέον μια οικογενειάρχισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η γνωστή σε όλους μας Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι 32 ετών ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει γενέθλια στις 31 Μαΐου και ανήκει στον αστερισμό των... Διδύμων και πλέον την βλέπουμε μέσα από την καθημερινή πρωινή εκπομπή του Alpha “Happy Day”.

Από μικρή ηλικία ήταν παιδί που ψαχνόταν πολύ και δεν καθόταν σε ησυχία. Ήδη από τα μαθητικά της χρόνια, ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά συντάσσοντας μουσικά θέματα, ενώ αμέσως μετά το Λύκειο αποφάσισε να σπουδάσει στη σχολή του Ant1 τη μεγάλη της αγάπη, την δημοσιογραφία.

Ήταν τότε που έκανε ατελείωτο clubbing με τις παρέες της, δεν άφηνε party για party από house μέχρι rave και psychedelic trance αφού ήταν πολύ "προχώ" το κορίτσι μας! Ήταν έτοιμη για όλα, δεν την ανησυχούσε το μέλλον, έκανε γυμνές φωτογραφίσεις στα περιοδικά και είχε χεσμ...ους τους πολιτικούς! Η ίδια τα χει πει άλλωστε...

Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στο TV Μακεδονία όταν ήταν μόλις 18 ετών οπού μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, κάνοντας διεθνές ρεπορτάζ, ενώ αργότερα απέκτησε την δική της μουσική εκπομπή στο MAD.

Οι περισσότεροι όμως θα τη θυμάστε από τις εκπομπές "TV Weekend" και "Πολύ Μπλα Μπλα" που παρουσίαζε μέσα από την συχνότητα του Alter. Συμμετείχε ακόμα στην εκπομπή "Showbiz News" ενώ παρουσίασε για δύο χρόνια την δική της εκπομπή μαγειρικής με τίτλο "Στην κουζίνα".

Η ζωή της άλλαξε εντελώς όταν ερωτεύτηκε τον μεγαλοδικηγόρο Θέμη Σοφό με τον οποίο αποφάσισαν να ενώσουν μια για πάντα τις ζωές τους το καλοκαίρι του 2011. Πλέον, ζουν ευτυχισμένοι έχοντας στο πλευρό τους τις δύο κόρες τους Παναγιώτα (Νάγια) και Μαρία (Μαίρη), τις οποίες βάφτισαν και πρόσφατα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Η Σταματίνα, μέχρι να φθάσει στην σημερινή της εικόνα έχει περάσει από πολλά στάδια. Άφησε το look του έφηβου κοριτσιού και την τρύπα στη μύτη και στον αφαλό, αποχωρίστηκε μια για πάντα το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της και άλλαξε ριζικά τον τρόπο που βάφεται και το στυλ της με τα χρόνια, ενώ ακολούθησαν διάφορες διορθωτικές επεμβάσεις.

Στην αρχή είχε υιοθετήσει ένα πιο sexy look, με κοντά φορέματα και αποκαλυπικό μπούστο. Στην πορεία όμως, το στυλ της έγινε πιο κομψό και σικάτο ειδικά μετά το γάμο της με τον Θέμη Σοφό. Πλέον έχει κατασταλάξει στο μακρύ καστανό μαλλί με μπούκλες, ενώ το στυλ της είναι μοντέρνο και chic, χωρίς πολλές υπερβολές.