Βίκυ Χατζηβασιλείου και Μαρίνα Πατούλη στο DownTown! (photos)

To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
Βίκυ Χατζηβασιλείου και Μαρίνα Πατούλη στο DownTown! (photos)



Το πρώτο DownTown τεύχος της νέας χρονιάς είναι στα περίπτερα και για καλό ποδαρικό φιλοξενεί μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας λέει «καλή χρονιά» με μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη και σούπερ σέξι φωτογράφιση που θα γίνουν talk of the town.

Διάβασε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Θεωρείσαι μια από τις πιο σέξι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Σέξι; (γέλια) Γιατί να διαψεύσω αυτό που πιστεύουν όλοι και θεωρούν; Όχι. Νιώθω σέξι και αυτό που νιώθεις βγαίνει και προς τα έξω. Ναι, νιώθω σέξι και δεν θα το αρνηθώ. Είναι σαν να αρνείται κανείς το κύτταρό του. Δεν έχω λόγο να το αρνηθώ και δεν το βρίσκω και κακό.

Κάθε χρόνο έχεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τηλεοπτικά προγράμματα απέναντί σου. Ποιο ήταν αυτό που σε απείλησε;

Το Παρά Πέντε, γιατί ήμουν κι εγώ στο ξεκίνημα και ήταν τότε η δημοφιλέστερη σειρά που υπήρχε στην τηλεόραση. Εκεί είπαμε «εντάξει, τώρα τελειώνουμε…», αλλά δεν τελειώσαμε, πάμε για 12η χρονιά και είμαστε ακόμα εδώ.

Φέτος έχεις να αντιμετωπίσεις τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Ταμάμ, το Celebrity game night και καταφέρνεις και είσαι πρώτη και με διαφορά. Χαίρεσαι που κερδίζεις έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Γρηγόρης;

Πάντα έβαζαν απέναντι από το Πακέτο δυνατά προγράμματα. Δεν χαίρομαι που περνάω τον Γρηγόρη. Χαίρομαι που εγώ πηγαίνω πάρα πολύ καλά. Σημασία στον χορό δεν έχει να κοιτάμε τα βήματα του διπλανού αλλά τα δικά μας και να κρατάμε τον ρυθμό. Και δόξα τω Θεώ, κρατάω τον ρυθμό για πολλά χρόνια.

Αν κοιτάξεις στον καθρέφτη και δεις πως οι ρυτίδες αυξάνονται, τι θα κάνεις;

Έχω δει πολλές. Και τι έγινε; Σιγά. Πρέπει να παραδεχτούμε πως είμαστε χαμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζει πάντα ο χρόνος. Τέλος. Αν το παραδεχτείς αυτό και χαλαρώσεις, θα μπορέσεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής σου.

Δηλαδή θα αφήσεις τις ρυτίδες να αυξάνονται; Ούτε κανένα botox;

Ας βελτιωθεί η επιστήμη και θα σου πω. Φυσικά και έχω κάνει botox, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, να μην μπορείς να βγάλεις τα συναισθήματα στο πρόσωπό σου. Είναι ωραίο το πρόσωπο να δείχνει ότι συναισθάνεται.

Κάποιος που θα δει αυτήν τη φωτογράφιση για το DownTown μπορεί να σε ρωτήσει «γιατί το έκανες αυτό, Βίκυ;» Τι θα απαντήσεις;

Γιατί μπορώ!

Το εορταστικό πρώτο τεύχος του 2016 σου έχει μία ακόμη έκπληξη!

Το όνομά της συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες μέρες, έγινε θέμα στα media και viral στα social media. Η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη ανοίγει το σπίτι της στο περιοδικό DownTown και φωτογραφίζεται στο σαλόνι της με τα αγαπημένα της ρούχα.

Θα διαβάσεις ακόμη πώς άλλαξε η ζωή του Γρηγόρη Βαλιανάτου όταν 30 χρόνια πριν (τότε που ήταν σύμβουλος του υπουργού παιδείας Γ. Παπανδρέου) ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλος. Την ιστορία την γράφει ο ίδιος στο DownTown.

 Θα μάθεις –και κυρίως θα δεις- που χάθηκε ο πρωθυπουργός τα Χριστούγεννα, γιατί ο Μάκης Παντζόπουλος μαλώνει με τους παπαράτσι, ποιοι είναι οι 39 Έλληνες influencers που θα επηρεάσουν τη ζωή μας το 2016, όλες τις λεπτομέρειες για τη συγκλονιστική υπόθεση Bill Cosby (50 γυναίκες τον κατηγορούν για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις), θα διαβάσεις όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τις Ατάκες, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife, αλλά θα δεις και πώς όλα τριγύρω αλλάζουνε αλλά ο Σάκης Ρουβάς μένει ίδιος!

DownΤown,

Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.

Περισσότερα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί σήμερα και κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.