Διαψεύδει τη σχέση της με τον Tom Cruise η Lindsay Lohan

Πριν καλά φουντώσουν οι φήμες για το hot ειδύλλιο, η 28χρονη ηθοποιός έσπευσε να διαψεύσει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.
Διαψεύδει τη σχέση της με τον Tom Cruise η Lindsay Lohan



O Tom Cruise και η Lindsay Lohan έφαγαν μαζί στο Chiltern Firehouse πριν λίγες εβδομάδες, με τις φήμες να τους θέλουν ζευγάρι, ωστόσο η νεαρή ηθοποιός διέψευσε το φλερτ με τον πρωταγωνιστή του «Mission Impossible».

Το περιοδικό ΟΚ, δημοσίευσε δηλώσεις ανθρώπου που βρέθηκε εκείνο το βράδυ στο Chiltern Firehouse για το τετ α τετ των δυο χολιγουντιανών σταρ: «Η Lindsay ήταν κοντά στον Tom όλο το βράδυ και ήταν αχώριστοι». Αυτή η δήλωση έφτανε για να φουντώσουν οι φήμες για νέο ειδύλλιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αμέσως η Lohan μέσω του Twitter της έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως είναι μόνη στην προσωπική της ζωή, βάζοντας τέλος στις φήμες: «Θέλω να ενημερώσω πως δεν υπάρχει κανείς στην ζωή μου, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Είμαι μόνη».

Ο 50χρονος Cruise, ο οποίος χώρισε πριν από ενάμιση χρόνο με την ηθοποιό Katie Holmes, βρίσκεται στο Μονακό για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, ενώ η Lohan μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο σε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω της το παρελθόν της με τις εξαρτήσεις και να ξεκινήσει από την αρχή την καριέρα της.

False Alarm δηλαδή...