Χαμός στη showbiz! Η έξαλλη Μελέτη, η σέξι Irina Shayk και ο αμήχανος Σρόιτερ

Ήξερες ότι ο Tom Brady δεν έχει δοκιμάσει ποτέ στη ζωή του καφέ;
Χαμός στη showbiz! Η έξαλλη Μελέτη, η σέξι Irina Shayk και ο αμήχανος Σρόιτερ



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Σοφία Καρβέλα: Θηλάζει τον 7 ημερών γιο της

Στις 5 Ιανουαρίου η Σοφία Καρβέρα έφερε στη ζωή τον γιο της Νέστορα ενώ πριν από μερικές ώρες δημοσιοποίησε μία φωτογραφία στο Instagram να τον θηλάζει. «Sleepless in Manhattan. #handsfree#boobfeeding», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Η σέξι Irina Shayk 

Τρέλανε το Instagram η Ιrina Shayk με τις φωτογραφίες που ανέβασε.  

Η Μελέτη είπε «ζώο» τον Καμμένο

«Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπετε 3 ζώα και ένα απειλούμενο υπό εξαφάνιση είδος. Ζώα». Ο καρχαρίας αλιεύθηκε το σαββατοκύριακο ανοιχτά της Ύδρας. Η αλιεία του είδους αυτού απαγορεύεται ενώ ερώτηση για την επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter του ο Π.Καμμένος έχει καταθέσει στη Βουλή βουλευτής του Ποταμιού. Ανακοίνωση έχει εκδώσει και η WWF.

Η Amber Rose ξαναχτυπά

Μία ακόμα σέξι φωτογράφιση έκανε η Amber Rose επιδεικνύοντας τις καμπύλες της αυτή τη φορά πάνω στο μπιλιάρδο. 

Ξένια Καλογεροπούλου: Ο Φέρτης με εγκατέλειψε για την Τσανακλίδου

Άγνωστες πτυχές της ζωής της αποκαλύπτει η Ξένια Καλογεροπούλου μέσα από το βιβλίο της «Γράμμα στον Κωστή».Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη και μίλησε για τον έρωτά του συζύγου της με την Τάνια Τσανακλίδου:  «Είκοσι δυο ημέρες δεν μπορούσα να καταπιώ, δυσκολευόμουν και να ανασάνω. Την εικοστή δεύτερη μέρα ο Γιάννης ξαναγύρισε σπίτι, λέγοντας ξερά και μελαγχολικά ότι είχε κάνει την επιλογή του. "Δεν θέλω να σε χάσω" μου είπε. Μια μέρα ο Γιάννης μού είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Ξένια μου, σε βρίσκω πάντα όμορφη και αξιαγάπητη. Ένα είναι που μου λείπει, εκείνο το χτυποκάρδι της αρχής. Όπως στα πρωτογνωρίσματα"» . 

O Tom Brady δεν έχει δοκιμάσει ποτέ στη ζωή του καφέ 

Το ακούσαμε και αυτό. Υπάρχει άτομο που δεν έχει πιει ποτέ καφέ στη ζωή του και αυτός είναι ο καλλονός Tom Brady: «Για τον ένα λόγο ή τον άλλο, ποτέ δεν ήπια καφέ ή οτιδήποτε παρεμφερές. Ούτε καν το δοκίμασα» δήλωσε και μας άφησε άφωνους. 

Η αμηχανία του Σρόιτερ

Τον Αντώνη Σρόιτερ είχε καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη η οποία αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.  «Και με το καλό και το δεύτερο» του είπε ενώ εκείνος δεν έκρυψε την αμηχανία του. Δες το στιγμιότυπο. 

Η αισθησιακή Φουρέιρα 

Χαμός έγινε στο Instagram με τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα σέξι κορμάκι και τρέλανε τους followers της. 

Δες ΕΔΩ το man bun του Justin Bieber.