DownTown: Ο Λιάγκας, η Ελληνοφρένεια, ο νέος πρόεδρος και το ρετούς!

Το νέο τεύχος είναι στα περίπτερα και έχει γίνει ήδη talk of the town! Εσύ το διάβασες;
DownTown: Ο Λιάγκας, η Ελληνοφρένεια, ο νέος πρόεδρος και το ρετούς!



To DownTown θα σας φτιάξει την εβδομάδα με ένα εξώφυλλο έκπληξη και ένα φωτογραφικό άλμπουμ που θα γίνει talk of the town! Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε πως το photoshop κάνει θαύματα;

Στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί θα διαβάσεις μια ανατρεπτική συνέντευξη του Τσολιά της Ελληνοφρένειας! Πετάει την φουστανέλα, φωτογραφίζεται με το κόκκινο φουστάνι της Ραχήλ και τρολάρει τον πρωθυπουργό: «Ο Τσίπρας μας κάνει πλάκα».

Διάβασε ένα μικρό απόσπασμα:

Πώς κρίνεις τη Ραχήλ Μακρή ως πολιτικό;

Είναι πολιτικός η κυρία Μακρή; Συνεπή περιφερόμενο θίασο θα τη χαρακτήριζα. Έχει αλλάξει μέσα σε έναν χρόνο τρία κόμματα: ΑΝ.ΕΛ., ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το λαφαζανέικο. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα κόμματα που δεν έχει πάει, έχει καιρό μπροστά της...

Πώς σου φαίνεται ως γυναίκα;

Μια χαρά είναι εμφανισιακά, για μερακλήδες. Δεν είναι βέβαια του γούστου μου. Εμένα ως γυναίκα μου αρέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Έχει αυτό το «mistress» που με ιντριγκάρει. Προτιμώ αυτό, το agressive αριστερό της Ζωής. Βέβαια, έχω και λίγο dirty mind, όπως καταλαβαίνεις.

Με πόσα χρήματα θα έδειχνες το πρόσωπό σου;

Νομίζω θα αρκούσε η τελευταία δόση του ΔΝΤ. Η χώρα έτσι και αλλιώς από το ΔΝΤ δεν θα σωθεί, ας σωθώ λοιπόν εγώ. (γέλια)

Πώς κρίνεις τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό;

Όταν τον γνώρισα εγώ, δεν ήταν ακόμα πρωθυπουργός. Δεν ήταν καν πρόεδρος του Συνασπισμού. Σφαλιάρες παίζαμε που λένε. (γέλια) Θα συμβούλευα τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γιατί μπορεί σωματικά να είναι λίγο σάπιος, αλλά στις κωλοτούμπες το έχει, είναι πολύ καλός. Κατά τ’ άλλα, μου είναι συμπαθής, μας δίνει στην εκπομπή ψωμάκι να φάμε. Και αυτός και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί δεν μας έχουν αφήσει ποτέ χωρίς ψωμί. Ποιος θα σκεφτόταν να βάλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρο της Βουλής; Κανείς, μόνο ο Τσίπρας. Τον ευχαριστούμε θερμά, λοιπόν.

Η ομάδα του DownTown έκανε κι ένα κοινωνικό πείραμα! Προσπαθήσαμε να μπούμε στο αεροπλάνο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και να ζήσουμε τον έρωτά μας στο Ελληνικό. Να κάνουμε όσα είδαμε στην ταινία. Τα καταφέραμε; 

Βρήκαμε την Sandra Von Ruffin, την κόρη της Βίκυς Λέανδρος, στη Γερμανία και την ρωτήσαμε: Γιατί φωτογραφήθηκες γυμνή με την ελληνική σημαία για τη γερμανική Bild;

Μάθαμε απίθανες ιστορίες για τον Μάκη Ψωμιάδη και τις μοιραζόμαστε μαζί σας όπως τις διηγήθηκαν 8 άνθρωποι που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Plus: Μεγάλο αφιέρωμα στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη (Πώς νίκησε όσους δεν την ήθελαν και κέρδισε ξανά τον Κυριάκο) αλλά και την Οικογένεια Παπανδρέου (Γιατί δεν κρατάνε οι γάμοι των ανδρών της δυναστείας ;).

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τις Ατάκες, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife! 

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.