Ραχήλ Μακρή: Πώς ήταν η πρώτη μου φορά στην πασαρέλα

Ωραία που ‘ναι η νύφη μας…
Ραχήλ Μακρή: Πώς ήταν η πρώτη μου φορά στην πασαρέλα



Πόζαρε φορώντας haute couture τουαλέτα, έκανε γυμνή φωτογράφιση και τώρα διέσχισε την πασαρέλα με το νυφικό της. Η Ραχήλ Μακρή δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την Gigi Hadid γι’ αυτό και άνοιξε το fashion show του σχεδιαστή Paris Valtadoros που έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης γάμου και βάπτισης Bridal Expo, στο Ζάππειο. Η ίδια μας διηγήθηκε την πρωτόγνωρη εμπειρία της. 

«Ο Πάρης Βαλταδώρος είναι συντοπίτης μου Κοζανίτης, έχουμε φιλική σχέση, τον εκτιμώ, τον αγαπώ και ήμουν πελάτισσά του. Όταν μου έκανε την πρόταση, νόμιζα ότι ήθελε να παρευρεθώ στο show του, δεν κατάλαβα ότι ήθελε να συμμετάσχω».

«Δεν είχα ενδοιασμούς. Το έκανα με μεγάλη μου χαρά γιατί σηματοδοτεί τη στήριξή μου προς τον Πάρη και προς όλους τους δημιουργούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η ελληνική μόδα και η υπόδηση είναι πολύ δυνατά χαρτιά για τη χώρα και έχουν μια φθίνουσα πορεία». 

«Δεν γνώριζα το concept. Την τελευταία στιγμή κατάλαβα ότι πρόκειται για έκθεση νυφικών αλλά δεν έχει σημασία γιατί το άσπρο είναι το χρώμα της ελπίδας και της αναγέννησης».

«Δεν ξέρω αν είμαι η πρώτη πολιτικός που επιχείρησε κάτι τέτοιο και ούτε με ενδιαφέρει. Δεν συνηθίζω να μιμούμαι τους άλλους. Κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και που έχω κάθε δικαίωμα να κάνω σαν πολίτης. Οι νέοι πολιτικοί πρέπει να ξεπεράσουν την υποκρισία, τη σεμνοτυφία και ο καθένας πρέπει να είναι ο εαυτός του». 

«Ο Freddy είναι ένας εκπληκτικός μακιγιέζ. Το 20λεπτο που με έβαφε κάναμε μία ευχάριστη πολιτική κουβέντα. Μου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο χώρο και στη σχολή του».

 «Δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη γιατί πολύ απλά δεν περπάτησα στην πασαρέλα. Απλά συνόδευσα τον σχεδιαστή στο άνοιγμά του. Και δεν θα έκανα ποτέ πασαρέλα. Καταρχήν, είμαι πολύ μεγάλη και δεν έπειτα με ενδιαφέρει».

 «Μιλήσαμε με όλα τα μοντέλα, φωτογραφηθήκαμε και ήταν πολύ ευχάριστες οι στιγμές. Είναι χαρά να είσαι με νέους ανθρώπους». 

 «Μετά την επίδειξη, ο κόσμος μου μίλησε με θέρμη και ειδικά τα νέα παιδιά που επικροτούν τις επιλογές μου. Ήταν ενθουσιασμένοι, το έβλεπα και από κάτω. Ο κόσμος με υποστηρίζει γι’ αυτά που του έδωσα όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στη Βουλή». 

Πηγή: Περιοδικό DownTown

Δες ΕΔΩ ποιοι celebrities θα κάνουν πασαρέλα στο Yes I Do catwalk.