Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού στο DownTown: Παντρευόμαστε με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη!

Θέλουν ακόμα να κάνουν οικογένεια;
Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού στο DownTown: Παντρευόμαστε με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη!



Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και τη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτοντας ότι θα παντρευτεί για 4η φορά με την 36χρονη σύντροφό του Αλίκη Κατσαβού. 
 
Πότε αποφασίσατε να παντρευτείτε;

Ήθελα να παντρευτώ την Αλίκη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Όταν κάναμε σχέση και είδα τι άνθρωπος είναι, πόσο με φροντίζει και με αγαπά, βεβαιώθηκα ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ. Η πρόταση έγινε χωρίς ρομαντισμούς. Της είπα: «Τώρα που είμαστε και οι δύο σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ας κάνουμε το βήμα. Ετοίμασε λοιπόν τα χαρτιά να παντρευτούμε».
 
Πού θα γίνει ο γάμος;

Θα παντρευτούμε τις επόμενες ημέρες στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης αμέσως μόλις βγουν τα χαρτιά, γιατί η γραφειοκρατία στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Θέλουν χαρτιά μέχρι και για το τι νούμερο παπούτσια φοράω. Κουμπάρα μας θα είναι η Μάρθα Καραγιάννη. Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλη, έχουμε πολύ ισχυρούς και αγνούς δεσμούς και την αγαπώ πολύ.
 
Για τέταρτη φορά λοιπόν γαμπρός.

Έζησα πολύ ευτυχισμένος με όλες τις γυναίκες που παντρεύτηκα. Οι γάμοι μου διαλύθηκαν γιατί ήμουν εγώ ο άτακτος. Στην ηλικία που είμαι όμως, τώρα ούτε να περπατήσω δεν μπορώ εύκολα, πόσω μάλλον να απιστήσω. Ο γάμος με την Αλίκη θα είναι ο μόνος γάμος μου που θα είμαι πιστός. Και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό τον γάμο. Είναι ο τέταρτος δικός μου και ο δεύτερος της Αλίκης, αφού στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον πολύ καλό ηθοποιό και συγγραφέα Τάκη Χρυσούλη, ο οποίος δυστυχώς πέθανε.
 
Πολλοί θα αναρωτηθούν: «Μα καλά, παντρεύεται ο Βουτσάς στα 84 του χρόνια;».

Τους απαντώ ότι δεν ενοχλώ κανέναν, συνεπώς να κοιτάξει ο καθένας τη ζωή του και να μην κρίνει. Διεθνώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν παντρευτεί στη δική μου ηλικία και έχουν αποκτήσει μάλιστα και παιδιά. Εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια στο εξωτερικό με μεγάλη διαφορά ηλικίας έχουν παντρευτεί, θα ’ρθουμε εμείς τώρα να βάλουμε ρήτρα στην ηλικία; Θέμα διάθεσης και ψυχικής ανάγκης είναι ο γάμος. Λέω λοιπόν σε όσους θα βγουν να με κατηγορήσουν ότι παντρεύομαι στα 84 μου, ότι τους έχω γραμμένους, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη τους για μένα, όλοι αυτοί είναι ανύπαρκτοι και θα κάνω ό,τι λέει η καρδιά μου.
 
Τι είναι για εσάς η Αλίκη;

Παίρνω για γυναίκα μου μια πολύ καλή και ευχάριστη κοπέλα. Είναι χαρούμενη, νέα και με ξανανιώνει. Ο γάμος μου λοιπόν είναι αποτέλεσμα μιας ευτυχισμένης ζωής. Την φωνάζω χαϊδευτικά «Αλικήβη (επειδή η Ήβη είναι η θεά της νεότητας), Κατσαβουτσά» (γιατί σε λίγες μέρες θα είναι και επίσημα κυρία Βουτσά.
 
Θέλετε ακόμα να αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά;

Είναι κάτι που συνεχίζουμε να το θέλουμε πάρα πολύ και το προσπαθούμε. Όπως όμως καταλαβαίνεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Με την Αλίκη πάντα θέλαμε να αποκτήσουμε τα δικά μας παιδιά και θα γίνει και αυτό σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον.

Δες ΕΔΩ τα πιο hot θέματα του DownTown που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.