Χαμός στη showbiz! Ο Κορτώ υπέγραψε το σύμφωνο, η Μπακοδήμου βγήκε χωρίς make up και ο Λιάγκας έγινε έξαλλος

Και ο Γεωργούλης αρνείται τη σχέση του με τη Σωτηροπούλου.
Χαμός στη showbiz! Ο Κορτώ υπέγραψε το σύμφωνο, η Μπακοδήμου βγήκε χωρίς make up και ο Λιάγκας έγινε έξαλλος



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Αύγουστος Κορτώ: Υπέγραψε το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης

Σύμφωνο συμβίωσης με τον επί 12 χρόνια σύντροφό του Αναστάσιο Σαμουηλίδη υπέγραψε ο Αύγουστος Κορτώ. Ο Αναστάσιος Σαμουηλίδης το ανακοίνωσε μέσω facebook.

 

Η Μαρία Μπακοδήμου make up free

Στο Βοτανικό κυκλοφόρησε η Μαρία Μπακοδήμου όπου τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε το natural look και έδειχνε ωραιότατη. 

Ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτιέται για ποιο λόγο μας απασχολεί ο αδερφός της Μενεγάκη

«Για ποιο λόγο ο αδερφός μίας μεγάλης σταρ, ακόμα κι αν είναι η Μενεγάκη, ο Θοδωρής Μισόκαλος να είναι σταρ και να μας ενδιαφέρει με ποια τα έχει; Να βάλουμε κι ένα section ακόμα για τον αδερφό της Φαίης, τον Νότη, με ποια νοσοκόμα τα έχει στη Θεσσαλονίκη;  Γιατί να μην μας ενδιαφέρει η ζωή του Νότη; Ο αδερφός της Φαίης μάλιστα είναι και πιο ωραίος!». Αυτή ήταν η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του Θοδωρή Μισόκαλου με την Αντωνία Καλλιμούκου. Δες παρακάτω το στιγμιότυπο. 

Τάμτα – Ευρυδίκη – Αποστολία Ζώη μαζί σε μία selfie

«Δεν καταλαβαίνω που βλέπετε το περίεργο...» έγραψε η Αποστολία Ζώη και ανέβασε την παρακάτω selfie. 

Γεωργούλης: Η σχέση μου με την Σωτηροπούλου δεν είναι αλήθεια 

Για ποιο λόγο ο Αλέξης Γεωργούλης δεν παραδέχεται τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου; Αυτή ήταν η εύλογη απορία της Κατερίνας Καινούργιου και εκείνος της απάντησε το εξής αξιοπερίεργο: «γιατί δεν είναι αλήθεια»! 

«Το lifestyle δεν πατάει σε αυτό που λέμε “θέλω να δώσω μια αλήθεια, θέλω να μάθω ότι αυτό συμβαίνει”. Πατάει στο “θέλω να ρίξω πιπέρι, θέλω να βάλω μυρωδικά σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα”, oπότε δεν ενδιαφέρει αν είναι αλήθεια ή όχι. Γιατί, ούτως ή άλλως, δεν κάνει και κακό» κατέληξε.  

Δες ΕΔΩ τη φωτογραφία της χρονιάς.