Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού στο DownTown: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

To DownTown είναι αύριο Τετάρτη στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού στο DownTown: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!



Να σας πούμε ένα νέο; Ο Κώστας Βουτσάς περιμένει στα 84 τον πρώτο του γιο και σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ (ο Τσάρλι Τσάπλιν έγινε πατέρας στα 73 για να ξέρετε)! Το νέο τεύχος του DownTown έχει όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή του αγαπημένου πρωταγωνιστή δίπλα στην 3 μηνών έγκυο Αλίκη Κατσαβού!

Στο DownTown που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη θα δεις ακόμα την Φωτεινή Πιπιλή στην πιο εξωφρενική της φωτογράφηση. Ντύνεται Σαρακατσάνα και τρολάρει τον ράπερ του ΣΥΡΙΖΑ.

Διάβασε ακόμα: Πρωινά τηλεοπτικά δικαστήρια! Οι celebritries σε καθεστώς τρόμου. Ποιοι έχασαν τον ύπνο τους για την τσαντίλα του πάνελ.    

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Πώς είναι να ζεις σε ένα ψαροχώρι 200 κατοίκων και να είσαι τόσο διαφορετικός; Ο Δημήτρης ζει σαν Δήμητρα στη Σκάλα Συκαμιάς, φοράει το φουστάνι του και παλεύει με την απόλυτη μοναξιά.  Περάσαμε μια μέρα με την πιο ενδιαφέρουσα περσόνα της Λέσβου, συζητήσαμε, συγκινηθήκαμε και μάθαμε πολλά. Δες ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δήμητρας:

«Μέσα μου κι έξω μου νιώθω γυναίκα. Απλώς έχω κάτι παραπάνω, ένα αντρικό όργανο. Στο χωριό με φωνάζουν συνήθως “Δημητράκη”, κάποιοι κοροϊδευτικά “Μήτσο” ή “Μητσάρα”. Δεν έχω πρόβλημα, σκέφτομαι ότι το ρόδο, όπως και να το ονομάσεις, είναι ρόδο. Το αγαπάω το χωριό μου και δεν θέλω να φύγω από εδώ. Σηκώνομαι πάντα νωρίς το πρωί, κάνω ένα κρύο μπάνιο, χτενίζω τα μαλλιά μου, ντύνομαι με τα φορέματα και πηγαίνω βόλτα στα ξωκλήσια. Δεν κάθομαι ποτέ στο καφενείο ή στην πλατεία του χωριού, είμαι μοναχικός άνθρωπος από επιλογή και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν μου αρέσει η ξεφτίλα».

 «Σε λίγες μέρες πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κι έχω παραγγείλει ήδη από τον κατάλογο ρούχων που έχω φυλαγμένο σπίτι μου 14 ολοκαίνουργια φουστάνια. Πέφτω για ύπνο και ονειρεύομαι το θρόισμα των φουστανιών. Ήθελα να πάρω και κόκκινες γόβες, αλλά δεν είχε στο νούμερό μου. Δεν είμαι ερωτευμένος, την ημέρα αυτή όμως τη γιορτάζω πάντα».

Το κοινωνικό πείραμα της εβδομάδας: Γίνε celebrity για μια μέρα! Εμείς τολμάμε να πάρουμε τη θέση των διασήμων στις instagram αναρτήσεις τους. Εσύ μπορείς; (πολύ γέλιο)

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τις Ατάκες, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα κάνεις γυμναστική σε ένα σούπερ αφιέρωμα που θα στα μάθει όλα, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife! 

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.