Χαμός στη showbiz! Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μενεγάκη, οι αγκαλιές της Καλλιμούκου και το μαγειρείο της Βανδή

Είδες το φιλί του Joey και της Monica;
Χαμός στη showbiz! Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μενεγάκη, οι αγκαλιές της Καλλιμούκου και το μαγειρείο της Βανδή



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Μενεγάκη χωρίς ρετούς 

Τρελαίνει τους followers της η Ελένη Μενεγάκη με τις φωτογραφίες που ανεβάζει τελευταία στο Instagram. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε περήφανα τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια της και δήλωσε ότι «έρχεται». 

O Joey και η Monica φιλήθηκαν

Viral έχει γίνει το φιλί που έδωσε η Courteney Cox στον Matt LeBlanc στο reunion που έγινε προς τιμή του παραγωγού James Burrows. Όλοι μιλούν για το ξεκίνημα μιας σχέσης, όμως κάτι μας λέει ότι πρόκειται για φήμες που θέλουν να πιστεύουν οι φαν.  

Το μαγειρείο της Δέσποινας

Δικό της μαγειρείο στα βόρεια προάστια ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαίδη. Πρόκειται για έναν χώρο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα που σε αρχικό στάδιο θα εξυπηρετεί τηλεφωνικές παραγγελίες. 

Μαρία+Νεκτάριος= LFE

Είναι μαζί 4,5 μήνες και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης βρέθηκαν σε εστιατόριο στο Μικρολίμανο και εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του «OK». 

Τα πυρά του Πρωινού στη Γερμανού 

Με δύο πρώην της στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, κάτι που οδήγησε το πάνελ του Πρωινού του ANT1 να αρχίσουν τον σχολιασμό. «Η φωτογραφία αυτή δεν τιμά τη Ναταλία» είπε ο Άρης Καβατζίκης όταν είδε την παρουσιάστρια με τον Ηλία Βρεττό και τον Μάνο Ιωάννου. 

Μισόκαλος – Καλλιμούκου in love

Μόλις δύο μήνες μετράει η σχέση της Αντωνίας Καλλιμούκου και του Θοδωρή Μισόκαλου. Οι δυο τους πήγαν στο MEC Παιανίας για το Yes I do catwalk που συμμετείχε το μοντέλο και δεν έκρυψαν τον άρωτά τους μιας και ήταν αγκαλιασμένοι.  

Δες ΕΔΩ πόσα χρήματα βγάζουν οι αγαπημένοι σου σταρ.