Χαμός στη showbiz! H Kylie Jenner είναι σέξι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γεννάει και το X-Factor ξεκινάει

Ποια διάσημη έχει σφουγγάρι Louis Vuitton;
Χαμός στη showbiz! H Kylie Jenner είναι σέξι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γεννάει και το X-Factor ξεκινάει



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

H Kylie Jenner με σέξι εσώρουχα

Δεν χάνει ευκαιρία να γδυθεί η Kylie Jenner. H 18χρονη τηλεπερσόνα για άλλη μια φορά τρέλανε τους followers της στο Instagram με τα κόκκινα εσώρουχά της. 

Έπεσαν οι υπογραφές για το X-Factor

Οι υπογραφές μπήκαν και η επιτροπή είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της και να υποδεχθεί τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου.
Η κριτική επιτροπή είναι τετραμελής και αποτελείται από την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Γιώργο Θεοφάνους. Την υποστήριξη των μουσικών ταλέντων στις οντισιόν αλλά και στα backstage των live θα έχει η Ευαγγελία Αραβανή. Σύντομα οι οντισιόν ξεκινούν και η κριτική επιτροπή του X FACTOR αναλαμβάνει να ξεχωρίσει τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας. Από τις συγκινητικές οντισιόν ως το bootcamp και την τελική τους εμφάνιση θα συναγωνιστούν για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή. 
Το «X Factor» το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γεννάει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

 «Εδώ εμείς έχουμε Χριστούγεννα.. τα φιλαράκια μας γέμισαν δώρα για τη μπέμπα μας! Είμαστε υπερχαρούμενοι και ευγνώμονες για όλους τους ανθρώπους στη ζωή μας. Μετράμε αντίστροφα» έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram. 

Ο Αναδιώτης δεν θα ξανασυνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 

Με συνέντευξή του στο ΦΜ Live, ο Νίκος Αναδιώτης, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου”. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί δεν ταιριάζουμε σαν άνθρωποι, σαν χημεία. Έχουμε συνεργαστεί και δεν ήταν η καλύτερη συνεργασία που έχω κάνει, εννοώ βάση αποτελέσματος. Δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο ρόλο που θα μπορούσα να δείξω κάποια πράγματα που είχα διάθεση να παρουσιάσω, οπότε όταν μπαίνω σε έναν τέτοιο ανενεργό ρόλο, αυτό όλο με έκανε να είμαι πιο, όχι βαριεστημένος, ούτε αδιάφορος, αλλά άμα δεν είσαι ενεργός και δεν έχεις πολύ συμμετοχή, βαλτώνεις. Αν είχα κενό το σαββατοκύριακο, δεν θα έμπαινα ξανά στην εκπομπής της, θα κρατούσα τα σαββατοκύριακά μου για να ξεκουράζομαι».

Αυτό είναι το αγόρι της Laverne Cox

Βρήκε τον έρωτα η Laverne Cox, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Orange is the New Black». Η ηθοποιός πήγε στα SAG Awards με τον Jono Freedrix, πρώην καθηγητή Λυκείου και προέδρου κινηματογραφικής και θεατρικής εταιρίας.

Η Ματσούκα έχει σφουγγάρι Louis Vuitton

Η εικόνα τα λέει όλα! Η Δήμητρα Ματσούκα απ’ ό,τι φαίνεται πλένει τα πιάτα με στιλ μιας και έχει στην κουζίνα της σφουγγάρι Louis Vuitton. Ορίστε η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Δες ΕΔΩ την πιο σέξι φωτογράφιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.