Χαμός στη showbiz! Ένας Έλληνας στο βρετανικό The Voice, o Ζαχαράτος άλλαξε look και η Γκερέκου στην Αρχιεπισκοπή

Γιατί η Πάολα την είπε στην Μαγγίρα;
Χαμός στη showbiz! Ένας Έλληνας στο βρετανικό The Voice, o Ζαχαράτος άλλαξε look και η Γκερέκου στην Αρχιεπισκοπή



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Ο Λιανός στη Μενεγάκη 

Τον Γιώργο Λιανό καλωσόρισε ως συνεργάτη στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. «Ο μήνας έχει εννιά. Ο μήνας είναι ωραίος. Η ημερομηνία είναι λαμπερή. Έχουμε πάρει τις προβλέψεις για αυτή τη μέρα από την Άση. Γι' αυτό είναι και η πρώτη μέρα του Γιώργου στην εκπομπή μας. Καλώς ήρθες βρε παλιόπαιδο!» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Τάκης Ζαχαράτος άλλαξε look

Ξέχνα το ξανθό μαλλί του Τάκη Ζαχαράτου! Ο αγαπημένος performer έβαψε καστανά τα μαλλιά του και ορίστε τα αποτελέσματα. 

Η Πάολα «την είπε» στην Μαγγίρα

Έχει ποτέ παρεξηγηθεί κάποιο πρόσωπο με τις μιμήσεις που κάνει στις παραστάσεις της; «Μέχρι στιγμής δεν έχει παρεξηγηθεί κάποιος, λίγο οι fans της Πάολα, μεγάλος πόλεμος. Δεν φοβήθηκα, ίσα ίσα χάρηκα γιατί επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για τη θεματολογία μου, ότι είμαστε διχασμένοι οι Έλληνες. Έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας για ποιο πράγμα; Για το αν κάνω σάτιρα ή δεν κάνω σάτιρα; Γιατί οι φανατικοί της Πάολα δεν δέχονται κανέναν να βγει να κάνει την Πάολα. Η ίδια η Πάολα όταν τη συνάντησα μου είπε ότι δεν την κάνω καλά και να πάω από το μαγαζί να με κεράσει ένα σφηνάκι. Πήγα, δεν το ξέρει. Της είπα ναι θα 'ρθω, να μου δείξεις και 2-3 καινούργια κόλπα σου. Μου είπε "ο καλός ο καλλιτέχνης δεν έχει ανάγκη να του δείξεις, βρίσκει μόνος του". Και τα βρήκα μόνη μου».

Η Άντζελα Γκερέκου στην Αρχιεπισκοπή

Στην Αρχιεπισκοπή βρέθηκε η Άντζελα Γκερέκου προκειμένου να μιλήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Η πολιτικός συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο για εθελοντικές δράσεις και κοινωνικές πρωτοβουλίες. 

Ένας Έλληνας στο βρετανικό «The Voice»

Βαγγέλης Πολυδώρου λέγεται ο Έλληνας που πέρασε στο βρετανικό «The Voice» και 

Δες ΕΔΩ το ολόγυμνo εξώφυλλο της Gigi Hadid για τη γαλλική Vogue.