Ο Ryan Gosling με αχτένιστα μαλλιά και μουστάκι!

Γιατί ο σέξι ηθοποιός χαμογελά διαρκώς;
Ο Ryan Gosling με αχτένιστα μαλλιά και μουστάκι!



Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τις δυο γυναίκες της ζωής του, την Eva Mendes και τη νεογέννητη κόρη του, αλλά ο Ryan Gosling είναι πολύ καλά και αυτό αποτυπωνεται στο πρόσωπό του.

Παρόλο που ο ηθοποιός εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στην Ατλάντα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, “The Nice Guys”, κυκλοφορεί με το χαμόγελο στα χείλη. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλά για την κόρη του Esmeralda. Είναι ευτυχισμένος και τίποτα δεν μπορεί να του χαλάσει τη διάθεση.Ο 33χρονος πατέρας,αν και εργάζεται από το πρωί εώς το βράδυ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου, είναι λαμπερός. Τίποτα δεν μπορεί να αφαιρέσει από το ύφος του την χαρά που αισθανεται τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων να κυκλοφορεί με ενδυμασία από τη δεκαετία του 1970 και μουστάκι. Υποδύεται έναν άνδρα, που μαζί με τον Russell Crowe, ερευνούν δυο υποθέσεις οι οποίες αρχικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους: τη δολοφονία μιας πόρνης και την εξαφάνιση μιας κοπέλας. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2016 (και το look του Ryan Gosling μας αρέσει τόσο που θα την δούμε σίγουρα)!