Χαμός στη showbiz! O Κούρκουλος παντρεύεται, ο Μαστοράκης έγινε έξαλλος και ο Γκουντάρας έκλαψε

Σε ποιον είπε «σκάσε» ο Νίκος Μουρατίδης;
Χαμός στη showbiz! O Κούρκουλος παντρεύεται, ο Μαστοράκης έγινε έξαλλος και ο Γκουντάρας έκλαψε



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Έξαλλος ο Μαστοράκης

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Μαστοράκης με την έγχρωμη version της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα». Ορίστε το εξαγριωμένο post:  

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Αλλά πού ντροπή στη βουλιμική των ευρώ ηλικία. Ντροπή για το κίνητρο, ντροπή για τη βεβήλωση, ντροπή για το αποτέλεσμα. Η κατά πολλούς κορυφαία ταινία του ελληνικού σινεμά, “Η δε Γυνή να Φοβείται τον Άνδρα,” υπέροχα μαυρόασπρη όπως την ήθελε ο δημιουργός της, με το άλλοθι μιας ήδη ξεπερασμένης και αποτυχημένης τεχνολογίας (digital colorization) γίνεται έγχρωμη. Αν είσαστε πραγματικοί φίλοι μου, σας καλώ σε απόλυτο και ασυμβίβαστο μποϋκοτάζ της βάρβαρης αυτής προσβολής του original που γίνεται μόνο για το φράγκουλο και πλήρη αποχή από τις αίθουσες που θα παίζεται. Όπως έγινε και στην Αμερική, όπου η άθλια αυτή βεβήλωση κλασσικών αριστουργημάτων δεν έζησε πάνω από δυο χρόνια — με θλιβερά αποτελέσματα και εκατομμύρια διαμαρτυρίες — έτσι κι εδώ οι πραγματικοί σινεφιλ πρέπει να τιμωρήσουν τους “δημιουργούς” του τερατουργήματος, αντί (βλέπε Μπογδάνος, Τρέμη και άλλα ασχετάκια) να σαλιαρίζουν με την ιδέα ότι 50 χρόνια από τη γέννηση της, η ταινία του Γιώργου Τζαβέλα μπογιατίστηκε και έγινε φτηνό καρτούν. Οι διάδοχοι του Κώστα Καραγιάννη και του Αντώνη Καρατζόπουλου, είναι ήδη αρκετά ένοχοι για κάποιες φρικαλέες επεμβάσεις σε παλιές ταινίες (νέοι τίτλοι, μωβ και πράσινα φίλτρα σε ασπρόμαυρες κωμωδίες) τώρα όμως πρέπει η καταδίκη τους να είναι συνολική»!

Ο Γιώργος Λιάγκας για μπάνιο

«Ελλάδα... 183 Αύγουστου...» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram και έδειξε στους followers του τη φωτογραφία από την εξόρμησή του στη θάλασσα. 

Ο Άλκης Κούρκουλος παντρεύεται; 

Το περιοδικό «Ciao» παντρεύει τον αμετανόητο εργένη Άλκη Κούρκουλο ο οποίος συγκατοικεί με την ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου στην Κυψέλη.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ζευγάρι το καλοκαίρι θα παντρευτεί. 

Νίκος Μουρατίδης is back 

Ο παλιός καλός Νίκος Μουρατίδης που όλοι αγαπήσαμε μόλις επέστρεψε.  Ο κριτής του κυπριακού show «Dansing for you 5» δεν δίστασε να πει «σκάσε» στον άλλο κριτή της επιτροπής, τον Τζέικ Αθανασιάδη. 

Όταν έκλαψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας 

Την γυναίκα του Γρηγόρη Γκουντάρα Νάταλι έβγαλε στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη, προκειμένου εκείνη να του εκφράσει την αγάπη της μιας και είναι για 7 ολόκληρα χρόνια μαζί. Ο Γρηγόρης συγκινήθηκε και ιδού τα αποτελέσματα. 

Δες ΕΔΩ την πιο σέξι φωτογράφιση της Τέτας Καμπουρέλη.