Kanye show: Η ξανθιά Kim, ο αμήχανος Lamar και η γαζέλα Naomi παρουσίασαν την Yeezy 3!

Kardashians και Jenners στο πλευρό του!
Kanye show: Η ξανθιά Kim, ο αμήχανος Lamar και η γαζέλα Naomi παρουσίασαν την Yeezy 3!



Aναμφίβολα η παρουσίαση της νέας συλλογής Yeezy 3 για την ADIDAS, από τον Kanye West, θα είναι και η πιο πολυσυζητημένη. Όχι μόνο για την συλλογή αυτή καθεαυτή αλλά και για το concept του event που τα είχε όλα. (Ρούχα, νέα τραγούδια, celebrities, supermodels.) 

Το show πραγματοποιήθηκε στην Madison Square Garden, στην Νέα Υόρκη, όπου και παρευρέθηκαν οι Kardashians (Kim, Khloe, Kourtney,Kris) και οι Jenners (Caitlyn, Kylie, Kendall).

Guest star ήταν η North West και ο Lamar Odom, ο οποίος και έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, δίπλα στην Khloe. 


Με την παρουσία τους τίμησαν τον Kanye και οι Jaden Smith, Anna Wintour, Jay Z, Tyga, 50 Cent και τα supermodels Naomi Campbell, Alek Wek και Veronica Webb. 

Ο Kanye West παρουσίασε και το νέο του album, The life of Pablo, με το οποίο και κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό του. Η Caitlyn πάντως ήταν έξαλλη και τραγουδούσε και χόρευε non stop.

Η Κim Kardashian εμφανίστηκε πιο ξανθιά από ποτέ (σε πλατινέ απόχρωση αυτή τη φορά) και υπέρλαμπρη μέσα στο μπεζ σύνολό της και τη "διακριτική" γούνα της. 

Caitlyn και Kris (πρώην ζευγάρι) φωτογραφίζονται μαζί, ντυμένοι και οι δυο στις δυο αποχρώσεις. Μάλιστα η Caitlyn φορούσε το ίδιο ζιβάγκο φόρεμα με την κόρη της Kendall!

Η Kim βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Kanye και τον υποστηρίζει ότι και αν κάνει!

To show ήταν εντυπωσιακό, mainstream και ανατρεπτικό ενώ η collection του Kanye, σε σχέση με τις προηγούμενες, είχε πολύ χρώμα.

Δες εδώ πως ήταν οι αδελφές Kardashian πριν τις πλαστικές και βρες τις διαφορές!