Χαμός στη showbiz! To νέο πρόσωπο του Tom Cruise, η απίστευτη δήλωση του Σωτήρη Πολύζου και ο γιος της Tyra Banks

Ήξερες για την κόντρα του Γιώργου Θεοφάνους και της Πέγκυς Ζήνα;
Χαμός στη showbiz! To νέο πρόσωπο του Tom Cruise, η απίστευτη δήλωση του Σωτήρη Πολύζου και ο γιος της Tyra Banks



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Τι έπαθε το πρόσωπο του Tom Cruise; 

 

Μεγάλο γλέντι γίνεται στα social media με το πρόσωπο του Tom Cruise. Ο Χολιγουντιανός σταρ εμφανίστηκε στα BAFTA Awards με πρησμένο πρόσωπο με αποτέλεσμα όλοι να κάνουν εικασίες για χειρουργικές επεμβάσεις και botox.   

 

Με ανοιχτό φερμουάρ on air

Με ανοιχτά τα «μαγαζιά» εμφανίστηκε on air ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στην εκπομπή «Καλημερούδια». Κάτι που έφερε σε αμηχανία την Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Αννίτα Πάνια -Νίκος Σαμοΐλης: «Έπεσε» φιλί στην τελευταία τους έξοδο

Αυτό υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας που τους είδε σε κοινή έξοδό τους. Ο Άρης Καβατζίκης το είπε στην κάμερα του Πρωινού του Ant1:  «Αυτόπτης μάρτυρας μας είπε ότι κάποια στιγμή που δεν υπήρχαν κάμερες μέσα έπεσε και φιλί. Όχι άσε μη φάω μήνυση δεν θέλω. Μπορεί να είναι εικασίες όλα αυτά».

Η Κατερίνα Καραβάτου backstage με την Αέλια

«H Μαρία Ηλιάκη προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει την Αέλια να της μιλήσει μετά από μικρό καυγαδάκι που είχαν πρόσφατα! Κι όλα αυτά ενώ ο μπαμπάς Κρατερός δίνει συνέντευξη στη Φαίη και το Γιώργο!» έγραψε στο Instagram η Κατερίνα Καραβάτου. 

Σωτήρης Πολύζος για Μιμή Ντενίση: Να έχεις ανταλλάξει τα υγρά σου

Αυτή η δήλωση του Σωτήρη Πολύζου θα συζητηθεί! «Να έχεις ζήσει με έναν άνθρωπο μικρές και μεγάλες περιόδους αγάπης, να έχεις ανταλλάξει τα υγρά σου -και δεν το λέω χυδαία αυτό- δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος ξαφνικά να είναι εχθρός σου, να είναι ο άνθρωπος που σιχαίνεσαι, που αποδομείς. Πάντα θα είναι η Μιμή, και άλλοι άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή μου στην καρδιά μου».

Γιώργος Θεοφάνους: Με την Πέγκυ Ζήνα ήμασταν τσακωμένοι πολλά χρόνια

Γνώριζες για αυτή την κόντρα της showbiz; Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν τσακωμένος με την Πέγκυ Ζήνα για χρόνια και το X-Factor έκανε το «προξενιό»:  «Έχω μεγάλη αγωνία για τη χημεία της κριτικής επιτροπής, όπως και όσοι αγαπάνε το X Factor, ελπίζω ότι θα λειτουργήσει θετικά. Με ένοιαζε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι κριτές γιατί παίζει ρόλο η χημεία. Οπουδήποτε υπάρχει μια ομάδα και δεν είσαι μόνος σου πρέπει να κολλάς με τον άλλον. Με την Πέγκυ έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν. Πολλοί έρχονται σήμερα και μου λένε: ''καλά δεν ήσασταν τσακωμένοι με την Πέγκυ; πως;''. Άλλος ο ένας ρόλος, άλλος ο άλλος. Με την Πέγκυ Ζήνα ήμασταν τσακωμένοι πολλά χρόνια. Είχαμε μια επαγγελματική διαφωνία, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αναγνωρίσω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Φαντάζομαι το ίδιο αισθάνεται και εκείνη για τη δουλειά που κάνω εγώ. Δεν είχαμε συζητήσει έκτοτε, ο ΣΚΑΪ έκανε το ‘‘προξενιό’’. Αλλά όλες οι πλευρές ήταν θετικές. Με την Τάμτα δεν έχω δουλέψει, με τον Θοδωρή κάναμε κάποιες διασκευές σε τραγούδια του Αντώνη. Έχει χιούμορ ο Θοδωρής. Ελπίζω ότι θα παίξουμε αυτό το πινγκ πονγκ και θα έχει πλάκα. Αλλιώς δεν έχει λόγο να το κάνουμε. Δεν νιώθω ότι πάμε να σώσουμε τον κόσμο. Δεν νιώθω ότι πάμε να βρούμε το καινούριο μεγάλο αστέρι της μουσικής. Εδώ ο κόσμος κατεβαίνει στο Σύνταγμα...»

Η Tyra Banks μας σύστησε το γιο της

Τον γιο της York μας σύστησε μέσω Instagram η Tyra Banks. Η 42χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο έγινε μαμά μέσω παρένθετης πριν από μερικές μέρες. 

Δες ΕΔΩ τις γλυκές και απρόβλεπτες ιστορίες 10 διάσημων ζευγαριών.