New York Fashion Week : H ready-to-wear συλλογή του Michael Kors είναι retro και minimal

+ Τι φάουλ έκανε η Blake Lively στην πρώτη σειρά του catwalk;
New York Fashion Week : H ready-to-wear συλλογή του Michael Kors είναι retro και minimal



Ο Michael Kors είναι ένας σχεδιαστής που αγαπά την γυναίκα και αυτό φαίνεται καθαρά σε όλες τις συλλογές του. Η νέα λοιπόν ready-to-wear collection για το επόμενο φθινόπωρο ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε και ακόμα κάτι περισσότερο.Οι minimal και retro επιρροές ήταν σαφείς με την χρωματική παλέτα να κινείται στις παλ, γήινες και παστέλ αποχρώσεις.

Φυσικά εκτός από τις υπέροχες δημιουργίες, το βλέμμα μας επικεντρώθηκε και στην front row, με την Blake Lively να ξεζωρίζει (άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι και αγαπημένη του Michael Kors). Η Blake δεν συζητήθηκε μόνο για την εντυπωσιακή και λαμπερή εμφάνιση της αλλά και για την στάση σώματος της στην πρώτη σειρά που καθόταν.

Και τι εννοούμε; Εσύ ήξερες ότι υπάρχεις συγκεκριμένος κανόνας όσον αφορά το σταυροπόδι και ειδικότερα στην πρώτη σειρά; Κι όμως, όταν ξεκινά το show, απαγορεύεται οι κυρίες να έχουν τα πόδια τους το ένα πάνω στο άλλο και αυτό γιατί η αυτή η στάση, δημιουργεί σκιές στην πασαρέλα και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες. 

Έτσι όταν ζητήθηκε στην Blake από τους φωτογράφους να μην έχει τα πόδια της σταυροπόδι, απλά εκείνη τους αγνόησε. Όπως καταλαβαίνεις αυτό συζητήθηκε με αρνητικό τρόπο!

Blake προσοχή την επόμενη φορά!

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλη τη συλλογή του Michael Kors και σημείωσε τα αγαπημένα σου must-have!

Μιας και είμαστε σε fashion week #mood, δες εδώ την ready-to-wear συλλογή του Oscar de la Renta!